۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۶:۵۸

استاندار اصفهان:

تکلیف زمین‌ های گل‌نرگس، چشم طوطی و سیلک کاشان مشخص شد

تکلیف زمین‌ های گل‌نرگس، چشم طوطی و سیلک کاشان مشخص شد

اصفهان – استاندار اصفهان گفت: طی شش ماهه گذشته، سه قطعه زمین بزرگ استان از جمله گل‌نرگس، چشم طوطی و سیلک کاشان که بیش از ۱۰ تا ۲۰ سال بلاتکلیف مانده بود تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رسول زرگرپور ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: طی شش ماهه گذشته از طریق شورای عالی شهرسازی و معماری مشکل زمین های ۶۸ هکتاری گل نرگس مقابل بیمارستان الزهرا، ۴۰ هکتاری چشم طوطی پشت ترمینال صفه و بیش از صد هکتاری حلقه سیلک کاشان حل شد.

وی بیان داشت: سالیان سال اختلافات شدیدی بر سر این سه قطعه زمین بزرگ بود و همین اختلافات عامل بلاتکلیفی بیش از ۱۰ تا ۲۰ ساله این زمین‌ها شده بود که بالاخره با توافقات انجام شده تکلیف این زمین‌ها مشخص شد.

تعیین ۵۰ حوزه ثابت و سیار انتخابی در اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان اظهار داشت: در حال حاضر ۱۵ حوزه انتخابی ثابت و ۳۵ حوزه انتخابی سیار در اصفهان داریم.

‌وی تعداد جمعیت واجدین شرایط در اصفهان را سه میلیون و ۸۵۶ هزار و ۱۸۵ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۲۰۲ هزار نفر رای اولی هستند.

زرگرپور بیان داشت: در حال حاضر دو هزار و ۳۲۰ شعب رای در استان اصفهان در نظر گرفته شده که یک هزار و ۹۶۲ شعب اخذ رای ثابت و ۳۵۸ شعب رای سیار است.

وی با اشاره به اینکه تا روز گذشته بالاترین آمار ثبت نام شدگان برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سطح کشور به اصفهان تعلق داشت، گفت: از سراسر کشور ۸۱ نفر ثبت نام کردند که ۱۷ نفر آنها از اصفهان بودند.

استاندار اصفهان در این باره که چرا باید خبرنگاران تهران به راحتی‌ در فرمانداری حضور یابند و از نزدیک نظارت و اخبار را پیگیر شوند اما در اصفهان برای حضور خبرنگاران محدودیت ایجاد شده است، اعلام کرد: به طور قطع این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

آلودگی هوا وضعیت اضطراری ندارد

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه آلودگی هوا در وضعیت هشدار قرار دارد اما اضطراری نبود، گفت: به توجه به این موضوع تعطیلی مدارس نیازی نبود اما به دلیل اینکه چند روز باآلودگی هوا مواجه بودیم ترجیح دادیم امروز مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها را تعطیل کنیم که باید به علت این تعطیلی غیر ضروری هم پاسخگو باشیم.

وی اعلام کرد: تعداد روزهای سالم در اصفهان امسال نسبت به دو سال گذشته بسیار افزایش یافته است به گونه‌ای که در سال ۹۲ تنها ۹۲ روز هوای سالم داشتیم و امسال به ۱۸۶ روز رسید یعنی ۱۱۴ روز هوای سالم نسبت به دوسال گذشته افزایش داشته است.

زرگرپور با بیان اینکه امسال تنها ۱۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس داشتیم، اضافه کرد: قطعا با اجرای کامل طرح جامع کاهش آلودگی هوا این میزان آلودگی را در هوای اصفهان مشاهده نخواهیم کرد.

وی افزود: امید است آلودگی هوا با وزش باد که امروز بعدازظهر پیش‌بینی شده تا حدودی رفع شود.

استاندار اصفهان میزان بارندگی در اصفهان طی هشت ماه گذشته را ۴۵ میلی‌متر عنوان کرد و ادامه داد: ۲۵ درصد بارش‌ها را در پائیز، ۵۰ درصد را در زمستان و ۲۵ درصد را در بهار داریم و در فصل تابستان معمولا بارش باران نداریم.

وی گفت:با وجودی که در روزهای آلاینده تلاش کردیم از فعالیت کوره‌های آجر پزی جلوگیری و حتی فعالیت دستگاه‌های آلاینده را کاهش دهیم اما بیشترین میزان آلودگی‌ها مربوط به حمل و نقل است به طوری که ۲۳ مورد از موارد آلاینده ها به مدیریت شهری بر می‌گردد.

افزایش قیمت بی‌حساب و کتاب در قبوض را پیگیری می‌کنیم

زرگرپور در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر افزایش قیمت صددرصدی برخی از قبوض گفت: اگر اثبات شود که قبوض آب، برق یا گاز بیش از حد افزایش یافته و از مردم پول اضافی دریافت شود به طور جد برخورد خواهد شد.

وی در این ارتباط که در قبوض حق آبونمان، حق فاضلاب و عوارض به گونه‌ای حساب می‌شود که قیمت قبوض را صد درصد افزایش داده است و نه ۳۰ درصد، گفت: قطعا در این خصوص نظارت می‌کنم و اگر مورد مستندی وجود داشته باشد پیگیری خواهیم کرد.

استاندار اصفهان به دنبال پرسش خبرنگاری مبنی بر فوت یک نفر بر اثر آنفلوانزا در اصفهان در همان لحظه، تماس تلفنی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برقرار کرد و اعلام کرد: طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعداد مبتلایان به آنفلوانزا در اصفهان ۱۵۰ نفر است که تاکنون مورد فوتی بر اثر آنفلوانزا در اصفهان به اثبات نرسیده است.

رشوه گرفتن در ادارات دولتی از سوی برخی کارمندان خطاکار را رد نمی‌کنم

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه رشوه گرفتن در ادارات دولتی توسط برخی از کارمندان امری غیر قابل انکار است که به جد با این نوع از کارمندان پس از شناسایی برخورد می‌شود، افزود: طی دو سال گذشته چندین مورد قابل توجه، شناسایی شد که با آنها برخورد جدی صورت گرفته است.

وی گفت: رشوه گرفتن یکی از فسادهای اداری بوده که البته غیر قابل انکار است و اگر به صورت مستند کارمند خطاکاری را شناسایی کردید معرفی کنید تا برخورد لازم انجام شود.

کد مطلب 3005102

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha