۱ دی ۱۳۹۴، ۲۱:۳۹

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز :

هنوز از ائتلاف اصول گرایان کاندیدایی به صحنه نیامده است

هنوز از ائتلاف اصول گرایان کاندیدایی به صحنه نیامده است

بیرجند- عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: هنوز در جمع شورای مرکزی ائتلاف اصول گرایان کاندیدایی به صحنه نیامده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه اسلام ناب محمدی نتیجه مهم اصول‌گرایی است، افزود: ما به دنبال اسلامی هستیم که تحول‌آفرین باشد و بتواند شرایط زمان را درک و به جامعه منتقل کند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به اینکه ما اصلاح‌طلب را در مقابل اصول‌گرا نمی‌دانیم، گفت: یک اصول‌گرا ضمن اصول‌گرایی یک اصلاح‌طلب نیز هست.

وی با بیان اینکه از یک سال قبل حرکت اصول‌گرایی تحت عنوان همگرایی اصول‌گرایان آغاز شده است، افزود: پرچم‌دار این حرکت عظیم جامعه روحانیت است.

وی با اشاره به اینکه در استان خراسان جنوبی طی دو سفر اجتماع اصول‌گرایی برگزار شده است، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ اصول‌گرایی خارج از اصول‌گرایی نداریم.

ابراهیمی با بیان اینکه تا کنون هیچ مشکلی در اصل وحدت اصول‌گرایی وجود نداشته است، افزود: آقای لاریجانی، قالیباف و ولایتی در حال حاضر در متن اصول‌گرایی هستند.

وی افزود: در کل جریانات اصول‌گرایی هنوز کسی به‌صورت تک‌تک اعلام موضع نکرده و بنابر این است که سخن گو مصوبات شورا به اطلاع مردم برساند و نیاز به اعلام تک‌تک شورای مرکزی ائتلاف اصول‌گرایان نیست.

وی با بیان اینکه هنوز در جمع شورای مرکزی ائتلاف اصول‌گرایان کاندیدایی به صحنه نیامده است، تصریح کرد: تنها کاندیدای جامعه روحانیت مبارز برای مجلس خبرگان رهبری در استان خراسان جنوبی آیت‌الله رئیسی است.

وی ضمن اشاره به اینکه هنوز تصمیمی برای کاندیداتوری خبرگان و مجلس شورای اسلامی نگرفته‌ام، افزود: در استان خراسان جنوبی تصمیمی در معرفی کاندیداتوری مجلس شورای اسلامی وجود ندارد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه استان‌ها نیاز به ورود و دخالت ندارند، گفت: در استان های کشور تفاهم نزدیک است و نیاز به دخالت ندارند.

وی ضمن اشاره به کاندیدا شدن سید حسن خمینی، افزود: نظر من قبل از کاندیدا شدن ایشان این بود که برای حفظ طیف امام خمینی (ره) بهتر است که کاندید نشوند و به دنبال یک حرکت اثرگذار و جزو ذخایر جامعه باشند.

ابراهیمی با بیان اینکه ورود به جریانات سیاسی خواسته یا ناخواسته ایجاد رقابت می‌کند، گفت: گرچه مجلس خبرگان یک جایگاه معنوی است و افراد فرهیخته در آن جای دارند اما اگر رقابت به تعرض حیثیت افراد بکشد مناسب با بیت امام خمینی (ره) نیست.

وی با اشاره به اینکه هنوز کسی در شورای نگهبان ایمن و مصون نیست، افزود: اگر چنانچه شرایط لازم برای شورای نگهبان احراز شود بین اصلاح‌طلب و اصول‌گرا تفاوتی نمی‌گذارند.

وی افزود: حساسیت شورای نگهبان در مورد فتنه سال ۸۸ بسیار زیاد است و اگر محرز شود کسی به هر نحوی در فتنه سال ۸۸ حضور و دخالت داشته است رد خواهد شد.

وی با بیان اینکه شورایی شدن رهبر جایگاه رهبر را تضعیف می‌کند، گفت: تحلیل واقعی این است که افرادی که این مسئله را مطرح می‌کنند به دنبال جریان اصلاح‌طلب هستند.

وی با اشاره به اینکه هرچیزی که تا کنون شورایی شده است نتیجه مطلوبی در پی نداشته افزود: رهبری در جهان اسلام فرد است و ما در امامت شورا نداریم.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه تفرق امروز جامعه بر اساس شورا است، گفت: در جامعه ما رهبری به نحوی عمل می‌کند که جلوی انحراف و فتنه را می‌گیرد و به دولت کمک می‌کند.

وی افزود: قوی‌ترین و مقتدرترین نیروها و امکانات در حیطه رهبری و آنچه که ضعیف است در دست دولت است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه اگر تا کنون کسی کاندیداتور نشده است به دلیل این برای اعلان موضع منتظر بودند که ائتلاف صورت بگیرد، ادامه داد: در استان خراسان جنوبی ائتلاف صورت گرفته است و ثبت نام خواهند کرد.

کد مطلب 3007269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha