۲ دی ۱۳۹۴، ۱۰:۲۷

در جریان سفر یکروزه به شهرستان ری؛

رییس جمهور وارد حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) شد

رییس جمهور وارد حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) شد

شهرری - رییس جمهور در بدو ورود به شهرستان ری و پس از برگزاری آیین استقبال، به زیارت بارگاه ملکوتی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحانی صبح چهارشنبه در جریان سومین مرحله سفر به شهرستان های استان تهران لحظاتی پیش در حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) حاضر شد.

رییس جمهور به همراه جمعی از مسئولان ارشد کشوری و اعضای دولت، بارگاه حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را زیارت کرد.

روحانی در برنامه بعدی سفر به شهرستان ری در جمع مردم، نخبگان و مسئولان این منطقه حاضر شده و مهم ترین تصمیمات اتخاذ شده برای توسعه و آبادانی بیشتر این منطقه را اعلام خواهد کرد.

هدایت الله جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه ری نیز در این خصوص به خبرنگاران گفت: حضور رییس جمهور به صورت اختصاصی به شهرستان ری، نشان دهنده توجه ویژه دولت به این منطقه است.

وی در خاتمه افزود: قطعا حضور رییس جمهور برکات فراوانی را برای منطقه به همراه خواهد داشت و در این سفر، مشکلات و مطالبات مردم در حوزه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرد.

کد مطلب 3007344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha