۲ اسفند ۱۳۹۴، ۲۱:۵۹

رئیس قوه قضاییه:

انقلاب اسلامی نظام مردمسالاری دینی را در کشور محقق کرد

انقلاب اسلامی نظام مردمسالاری دینی را در کشور محقق کرد

قائم‌شهر - رئیس قوه قضاییه گفت: انقلاب اسلامی با اندیشه والا، مبتنی بر معارف الهی و قرآنی توانست نظام مردم‌سالاری دینی را در کشور تحقق بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت اله صادق آملی لاریجانی شامگاه یکشنبه در جمع مردم قائم‌شهر، بابیان اینکه انقلاب اسلامی دارای ظرفیت‌های عظیمی است، اظهار داشت: در پشتوانه نظام‌های سیاسی دنیا یک اندیشه نهفته است و نظام‌هایی توانستند ادامه حیات بدهند که اندیشه فلسفی و دینی پشتیبانشان بوده است.

رئیس قوه قضائیه به انقلاب‌های مختلف دنیا اشاره کرد و گفت: انقلاب‌های رنگین مختلفی در سراسر دنیا به وجود آمد که بنیان چندانی نداشتند و در پشت تحول آن اندیشه‌ای نهفته نیست.

لاریجانی بابیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران بر حضور مردم درصحنه تأکید دارد، عنوان کرد: انقلاب اسلامی دارای ویژگی‌های مهمی است  که بر پایه تعالیم و معارف قرآنی بناشده است.

رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های علمی انقلاب اسلامی، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف علمی ازجمله فیزیک هسته‌ای، و مهندسی در رشته‌های مختلف از  پیشرفت بسیاری برخوردار بوده است.

وی در بخش دیگری از این سخنرانی تأکید کرد: همه در برابر انقلاب اسلامی دو وظیفه مهم دارند که باید برای حفظ نظام که پرچم‌دار بیان و التزام معارف اهل‌بیت(ع) در دنیاست و امامت و ولایت کوشا باشند.

کد مطلب 3562635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha