به گزارش خبرنگار مهر پیرو حضور ۲۰۰ هنرور برای انجام پروژه عکسبرداری در ساختمان اصلی عمارت مسعودیه که روز گذشته با مخالفت مسئولان صندوق احیای آثار تاریخی و حراست سازمان میراث فرهنگی متوقف شد، محمدرضا پوینده مدیرعامل صندوق احیای آثار تاریخی به خبرنگار مهر گفت: اگر وضعیتی که روز گذشته شاهدش بودیم ادامه پیدا میکرد سقف دیوان خانه ریزش میکرد و فاجعه انسانی رخ میداد.
وی گفت: وقتی چنین وضعیتی را در عمارت مسعودیه مشاهده کردیم در جلسهای با حضور هیات مدیره و معاون حقوقی صندوق به این نتیجه رسیدیم که فسخ قرارداد بین صندوق و شرکت بهرهبردار درباره عمارت مسعودیه و کاروانسرای وکیل به بخش خصوصی دوباره ابلاغ شود.
پوینده ادامه داد: بر اساس قانون و طبق قرارداد پس از اعلام فسخ باید این مجموعه به همراه کاروانسرای وکیل به صندوق احیا برگشت داده شود. ما پیش از این در روز ۱۵ اردیبهشت ماه نیز نامهای نوشته و اعلام کرده بودیم که هر نوع بهره برداری از مجموعه عمارت مسعودیه باید متوقف شود و نسبت به تحویل عمارت اقدام کنند.
وی درباره اینکه شرکت عظام غیر از عمارت مسعودیه و کاروانسرای وکیل، بهره بردار هتل سنتی عامریهای کاشان نیز هست تصریح کرد: با مجموعه خانه عامریها مشکلی نداریم، برای مرمت و احیای این خانه هزینه شده اما در عمارت مسعودیه برخلاف تعهدات مندرج در قرارداد نه تنها هیچ گونه مرمتی انجام نشده بلکه بهرهبرداران در شرکت عظام مدعی هزینه کرد ۸ میلیارد تومانی شدهاند در صورتی که در سال گذشته شاید تنها ۵ درصد از هزینه ۴ میلیاردی که باید صرف مرمت می شد را خرج کرده اند.
پوینده افزود: مسئولان این شرکت در چند سالی که عمارت مسعودیه را در اختیار داشتند به شکلهای متعدد از جمله کافی شاپ، تئاتر و... از این مجموعه بهرهبرداری کردند در صورتی که طی چندین بار نامهنگاری اعلام کردیم این بهرهبرداریها خلاف قانون است چرا که در قرارداد ذکر شده اجازه بهرهبرداری را صندوق احیا می دهد اما اصلا توجهی به این نامهها نکردند. بنابراین از آنها می خواهیم که در اسرع وقت تمام موارد را صورت جلسه کرده و با توجه به اینکه فسخ قرارداد به آنها ابلاغ شده از این موضوع تمکین کنند.
نظر شما