به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی در حاشیه مراسم جشن گلریزان که در تالار صدف قزوین برگزار شد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: جشن گلریزان از برنامه های بسیار پسندیده و مناسبی است که می تواند در ترویج فرهنگ خیرخواهانه موثر باشد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: در جشن گلریزان خیرین زیادی هستند که در کنار دست اندرکارانی که شرایط این کار خیر را فراهم کرده اند حضور یافته و با مشارکت عمومی در کاری انسان دوستانه گام بر می دارند.
وی اضافه کرد: در ماه رمضان انجام کارهای خیر توصیه شده و در کنار تهذیب نفس و خودسازی بهترین کار کمک به هم نوعان نیازمند است که می تواند آثار مطلوبی در جامعه داشته باشد.
عابدینی گفت: کمک به آزادی زندانیان نیازمند می تواند به کاهش آسیب های اجتماعی نیز منجر شود و به سالم سازی محیط جامعه کمک کند.
امام جمعه قزوین از همکاری و مشارکت خیرین در اهداء کمک های نقدی در جشن گلریزان تشکر کرد.

جمال انصاری: جشن گلریزان ترویج فرهنگ انسان دوستی است
جمال انصاری رئیس کل دادگستری استان قزوین هم در این مراسم به خبرنگار مهر گفت: جشن گلریزان ترویج فرهنگ دینی در کشور است و به رسم هر ساله و صرفا با هدف کمک به زندانیان غیر عمد در ماه مبارک رمضان برگزار می شود.
وی افزود: برجستگی جشن امسال با محور تعمیق فرهنگ عمومی مردم در رسیدن به اهداف پیش بینی شده و تقویت اعتمادبه نفس و همراهی بیشتر خیرین است که این کار موجب شده تعداد زیادی از خیرین با کمک خود جوش و بی نام و نشان در آزادی زندانیان مشارکت کنند.
رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد:بایک جشن ساده گلریزان به مردم یادآوری می کنیم که خیلی مجرمان غیرعمد جایشان در زندان نیست و خوشبختانه با ارتقاء سطح آگاهی مردم این مراسم هر سال بهتر برگزار می شود.
انصاری یادآورشد: به طور متوسط هر سال ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر زندانی مالی داریم که از پنج میلیون تومان تا چند صد میلیون تومان بدهی دارند و به همین دلیل در بند هستند که هدف ما آزادی ۴۰۰ تا ۵۰۰ زندانی در هر سال با کمک های نقدی خیرین و دولت است.

دادستان قزوین: جشن گلریزان عمل به اعتقادات دینی است
حجت الاسلام صادقی دادستان قزوین هم به خبرنگار مهر گفت: جشن گلریزان در استان بخوبی در راستای عمل به اعتقادات دینی هر سال برگزار می شود و خوشبختانه هر سال بهتر از قبل با استقبال خیرین روبرو می شود.
وی بیان کرد: مشارکت مردم در این جشن هم از نظر میزان مشارکت و هم وجوهی که جمع اوری شده بسیار خوب است و ما را امیدوار می کند تا امسال بتوانیم زندانیان بیشتری را آزاد کنیم و به آغوش خانواده بازگردانیم.
صادقی اظهارداشت:نشرفرهنگ خیرخواهی و کمک به هم نوع بویژه زندانیان نیازمند کارخداپسندانه ای است که می تواند به سلامت روحی و معنوی جامعه نیز کمک کند.


نظر شما