۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۴:۴۴

گزارش خبرنگار مهر از برزیل؛

سریع ترین مرد ایران از المپیک حذف شد

سریع ترین مرد ایران از المپیک حذف شد

حسن تفتیان سریع ترین مرد ایران در مرحله نیمه نهایی رقابت های دوی ۱۰۰ متر المپیک ریو، با کسب عنوان هشتمی از صعود به فینال بازماند و از دور رقابت ها کنار رفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ریودوژانیرو، مرحله نیمه نهایی مسابقات دو ۱۰۰ متر بازی های المپیک برگزار شد. ورزشکاران راه یافته به این مرحله در سه گروه هشت نفره رقابت خود را برگزار کردند تا هشت دونده فینالیست مشخص شوند.

در این مرحله از رقابت ها حسن تفتیان در گروه اول با ثبت زمان ۱۰ ثانیه و ۲۳ صدم ثانیه در رده هشتم و آخر قرار گرفت و حذف شد.

تفتیان که برای نخستین بار در تاریخ دوومیدانی ایران، راهی مرحله نیمه نهایی المپیک شده است در حالی رکورد ۱۰ ثانیه و ۲۳ صدم ثانیه را ثبت کرد که ۱۰ ثانیه و ۴ صدم ثانیه رکورد داخلی خودش است.

کد خبر 3741515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عسل ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
      0 0
      خسته نباشی دلاور . تا همین جا واسه ما طلایی . آره تو مرد طلایی دوو کشور مایی . به امید موفقیت های بیشترت .