فرزین دبیری امروز پس از برتری پرگل تیمش مقابل شهروند ساری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بازی خوبی انجام دادیم و بازیکنان گفته های کادرفنی را به خوبی در زمین پیاده کردند و حاصل آن زدن پنج گل به حریف بود.
وی ادامه داد: ما به دنبال کسب سه امتیاز این بازی بودیم و بازیکنان تیم انگیزه کافی را برای پیروزی داشتند و خدا را شکر که توانستیم به برد پرگل برسیم.
دبیری با بیان اینکه همه بازیکنان تیمش بازی خوبی انجام دادند، گفت: همه ما همدل شده بودیم که بخاطر نادر حنیفی که به تازگی مادر خود را از دست داده است، این بازی را ببریم. ما این برد پرگل را به نادر حنیفی هدیه می کنیم.
وی با اشاره به بازی هفته بعدی تیم دبیری در لیگ برتر فوتسال کشور یادآور شد: ما هفته بعد با ارژن شیراز بازی خواهیم کرد و بدون توجه به جایگاه این تیم باید بگویم که ما حریف را دستکم نمیگیریم و قطعا با قدرت برای کسب سه امتیاز به شیراز می رویم.
قائم مقام باشگاه دبیری تبریز در خاتمه گفت: با تلاش کادر فنی و بازیکنان تا هفته آخر در کورس صدرنشینی و قهرمانی می مانیم و سعی خواهیم کرد که هفته به هفته امتیازات لازم را جمع آوری کنیم و همچنان مدعی باقی بمانیم.


نظر شما