۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

تمرین شاداب ماشین سازان قبل از دربی/غیبت مانوئل فرناندز قطعی شد

تمرین شاداب ماشین سازان قبل از دربی/غیبت مانوئل فرناندز قطعی شد

تبریز - دروازه بان اسپانیایی تیم فوتبال ماشین سازی تبریز در آخرین تمرین تاکتیکی قبل از بازی تیمش حضور نیافت تا غیبت او در بازی با تراکتورسازی مسجل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مانوئل فرناندز که در تمرین دیروز ماشین سازی غایب بود، امروز در آخرین تمرین تاکتیکی قبل از بازی است این تیم برابر تراکتورسازی نیز حضور نیافت.

در این خصوص احد نقش شور مدیر رسانه ای تیم فوتبال ماشین سازی تبریز در گفت و گو با خبرنگار مهر با تایید این خبر گفت: تمرین امروز تیم در ورزشگاه باغشمال برگزار شد که بازهم مانوئل فرناندز غایب تمرین بود.

وی ادامه داد: تمرین شادابی را در آستانه بازی با تراکتورسازی برگزار کردیم و کادرفنی آخرین نکات تاکتیکی و فنی را برای بازیکنان ماشین سازی گوشزد کردند.

گفتنی است با توجه به غیبت مانوئل فرناندز در آخرین تمرین تاکتیکی تیم ماشین سازی قبل از بازی با تراکتورسازی، این دروازه بان اسپانیایی که گفته می شود به کشورش بازگشته است، غایب اصلی سبزقباها در دربی جمعه تبریز خواهد بود. مهدی اسلامی دروازه بان دوم ماشین سازی در فصل جاری است.

کد مطلب 3887421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha