۱۰ اسفند ۱۳۹۵، ۲۲:۲۹

وزیر ارشاد در جمع خبرنگاران:

می پذیرم وزنه دولتی ها در همایش امروز سنگین تر بود

می پذیرم وزنه دولتی ها در همایش امروز سنگین تر بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتقادها نسبت به سنگین بودن وزنه سخنرانی دولتمردان را در همایش ایران فرهنگی در جهان امروز نسبت به اصحاب قلم و اندیشه را پذیرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه همایش ایران فرهنگی در جهان امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به انتقاد یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه وزنه ارائه گزارش عملکرد و سخنرانی از جانب دولتمردان به بیان مشکلات و چالش های حوزه هنر از جانب فعلان این عرصه سنگین تر بود گفت: بله، من این انتقاد را می پذیرم و این تذکر وارد است. قطعا در جلسات بعدی فضای گفتگو را دوجانبه می کنیم. این تجربه اول بود و قول می دهیم نواقص را برطرف کنیم.

در عین حال معصومه ابتکار معاون رئیس حمهور و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در واکنش به این انتقاد گفت: مسئولان دولت باید در مقابل مردم گزارش کار بدهند و ما می خواهیم از این فرصت استفاده کنیم و بگوییم که چه کارهایی کرده ایم.

وی افزود: هنرمندان، سینماگران و اهالی رسانه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین قشرهای فرهنگی، برای ما از اهمیت زیادی برخوردارند و می توان با کمک آنها شیوه زندگی نامطلوب در جامعه را اصلاح کرد که سینما، تتائر و موسیقی در اصلاح این شیوه نقش مهمی دارند و من امیدوارم این گفتگو ها ادامه پیدا کند.

کد خبر 3920409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha