۱۷ فروردین ۱۳۹۶، ۱۶:۲۳

روحانی:

دانش هسته‌ای ایران مسکوت نمانده است/ ذره‌ای عقب‌نشینی نکرده‌ایم

دانش هسته‌ای ایران مسکوت نمانده است/ ذره‌ای عقب‌نشینی نکرده‌ایم

سمنان - رئیس جمهور ایران اسلامی گفت: به هیچ وجه با مذاکرات هسته‌ای، ملت و دولت ایران در راه تکمیل دانش هسته‌ای خود عقب‌نشینی نکرده و این دانش مسکوت نمانده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن روحانی بعدازظهر پنج‌شنبه در همایش فعالان، احزاب و گروه‌های سیاسی استان سمنان به میزبانی سالن هلال‌احمر سمنان ضمن اشاره به دستاوردهای مذاکرات هسته‌ای، بابیان اینکه امنیت امروز حاکم بر کشور یکی از این دستاوردها است، ابراز داشت: ملت ایران هرگز از مواضع هسته‌ای خود عقب‌نشینی نکرده و خبرهایی که در آینده به گوش ملت ایران خواهد رسید، این مدعا را اثبات می‌کند.

وی افزود: امروز ایران ما ازلحاظ آرامش و امنیت در زمره نمونه‌های برتر دنیا است و این امر از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

از زبان سرخه‌ای هم در جنگ تحمیلی و هم در مذاکرات هسته‌ای استفاده کردیم

رئیس کابینه یازدهم همچنین گفت: سپاه، بسیج، ارتش و نیروهای انتظامی و امنیتی بسیار تلاش کرده و می‌کنند و اقتدار و امنیت ما مرهون اعتماد و انسجام ملی است.

روحانی بابیان اینکه تا امروز هر چه به دست آوردیم در سایه امید و توکل به خدا و اعتماد مردم بود، ابراز داشت: در سال جاری باید با تلاش مضاعف به‌سوی تولید ملی، اشتغال و اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.

وی درباره زادگاه خود شهر سرخه نیز ابراز داشت: تمام کوچه‌ها و خیابان‌های این شهر یادآور کودکی‌های من است که در کنار این مردم نازنین و شهیدپرور سپری شد، امروز خوشحال هستم که زبان سرخه‌ای هم در جنگ تحمیلی بدرد ما خورد و هم در مذاکرات هسته‌ای از این زبان استفاده کردیم لذا این خاطراتی است که من با دیار سرخه‌دارم.

درزمینهٔ تولید بنزین خودکفا خواهیم شد

رئیس‌جمهور همچنین گفت: دیار قومس مستعد ظرفیت‌های بسیار خوب درزمینهٔ های مختلف کشاورزی، اقتصادی و صنعتی و معدن است که افتتاح و کلنگ زنی ۱۸طرح عمرانی و اقتصادی در این استان بااعتبار بیش از یک هزار و ۷۰۰میلیارد تومان می‌تواند به توسعه این استان شهیدپرور کمک کند.

روحانی در ادامه سخنان خود به انتخابات پیش رونیز اشاره کرد و گفت: به هیچ‌کس اجازه نخواهیم داد تا مردم را از رفتن به‌پای صندوق رأی مأیوس کند چراکه ملت ایران اسلامی باعزت و اقتدار برای سرنوشت خود پای صندوق‌ها حاضر می‌شود و با توکل به خدا ملت ایران در روز بزرگ انتخاب ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای ایران اسلامی با حضور گسترده و حداکثری خود حماسه‌ای دیگر خلق کنند.

وی بابیان اینکه ایران اسلامی پس از سال‌ها توانست تا بعد از ۶۳ سال، صادرات را بر واردات برتری دهد، بیان داشت: طبق آمارهای رسیده در سال گذشته نیز بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال افزایش صادرات بر واردات در کشور گزارش‌شده که این‌یک دستاورد عظیم است.

رئیس‌جمهور ایران اسلامی بابیان اینکه برخی از آمارها و افتخارات ملی ما حتی در ۶۰ سال گذشته نیز بی‌نظیر بوده است، گفت: برای اولین بار ما در چند هفته آینده درزمینهٔ تولید بنزین خودکفا خواهیم شد و به‌عنوان صادرکننده بنزین خواهیم بود که نشان از عزت و اهتمام ایران و ایرانی دارد.

کد خبر 3945697

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha