۱۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۱۳

«ارنست» هنوز شکایت نکرده است؛

باشگاه فولاد به دنبال توافق با مهاجم کامرونی

باشگاه فولاد به دنبال توافق با مهاجم کامرونی

باشگاه فولاد به دنبال توافق با «ارنست انفور» مهاجم کامرونی است که چند ماه پیش ایران را ترک کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارنست انفور مهاجم کامرونی تیم فولاد خوزستان چند ماه پیش در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتش از سوی این باشگاه، ایران را ترک کرد و به کشورش بازگشت.

به خاطر اشتباهاتی که طی ماه های اول حضور انفور در ایران رخ داد، کارت بازی این بازیکن صادر نشد و وی نیم فصل اول لیگ برتر را از دست داد. انفور در نیم فصل دوم مجوز بازی را به دست آورد ولی به یکباره در اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتش، بهمن ماه ایران را ترک کرد. بعد از این اقدام انفور، حتی بحث شکایت این بازیکن از باشگاه فولاد در فیفا هم مطرح شد.

با این حال علیرضا اژدری زاده مدیرعامل باشگاه فولاد این موضوع را رد و تاکید کرد انفور شکایتی از فولاد نداشته است. اژدری زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در این خصوص گفت: در تلاش هستیم تا در جلسه ای با انفور یا نماینده اش با این بازیکن به توافق برسیم.

کد مطلب 3947428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha