به گزارش خبرنگار مهر، اورنگ ایلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در آیین کلنگ زنی پروژه ستاد مرکز بهداشت بویراحمد که بعد از ظهر شنبه در یاسوج برگزار شد گفت:۵۵ پروژه در طرح تحول سلامت در حوزه بهداشتی و درمانی برای استان در نظر گرفته شده است.
ایلامی با بیان اینکه ۱۹ پروژه متعلق به شهرستان بویراحمد است تاکید کرد: ۱۰ پروژه در هفته سلامت کلنگ زنی می شود.
ایلامی اعتبار این پروژه ها را ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان عنوان کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان به برنامه های در دست اقدام علوم پزشکی اشاره کرد و بیان داشت: اقدامات اولیه برای تصویب دانشکده داروسازی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی انجام شده است.
وی افزود: استقرار آمبولانس هوایی دوم در مناطق گرمسیری از دیگر برنامه های پیش رو است و این آمبولانس در مناطق گرمسیر مستقر خواهد شد.
ایلامی از استقرار هواپیما به عنوان آمبولانس هوایی برای اولین بار در کشور خبر داد و تصریح کرد: با توجه به موقعیت استان و قرار گرفتن در مرکز جنوب غرب اقداماتی برای استقرار هواپیمای اورژانس هوایی در استان انجام شده است.
ایلامی با اشاره به افسردگی و گروه سنی در معرض افسردگی گفت:سن پانزده تا ۲۹ سال بیشترین میزان افسردگی را دارند.
وی افزود:خودکشی از مهمترین عوارض افسردگی است.
ایلامی گفت: در میان جوانان و نوجوانان به علت پیشرفت تکتولوژی، اینترنت و گسترش فضای مجازی باعث شده است ارتباطات رودر رو کاهش پیدا کند و این از جمله عوامل بروز و افزایش افسردگی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: با توجه به اینکه نسل آینده در معرض خطر ابتلا به بیماری های مدرن است تصریح کرد: اجرای برنامه هایی در حوزه سلامت و بخصوص در حوزه روانپزشکی لازم است.
وی افزود: شیوع افسردگی در جامعه دانشجویی استان نیز بالا است.


نظر شما