۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶

با رونمایی از «آدوری‌ها»؛

علی چنگیزی پرونده سه گانه‌اش را در نمایشگاه کتاب بست

علی چنگیزی پرونده سه گانه‌اش را در نمایشگاه کتاب بست

آخرین اثر از سه گانه علی چنگیزی با عنوان «آدوری‌ها» در نمایشگاه کتاب توزیع شد.

به گزارش خبرنگار مهر، «آدوری‌ها» آخرین بخش از سه‌گانه کویری علی چنگیزی است، از سوی نشر چشمه در نمایشگاه کتاب توزیع شد.

 سه‌گانه‌ داستانی چنگیزی با رمان «پرسه زیر درختان تاغ» شروع شد و با «پنجاه درجه بالای صفر» ادامه پیدا کرد و با این اثر به پایان راه خود رسید.

 خواننده در این سه‌گانه دعوت شده است به تنهایی، یکه‌گی، پنهان زندگی کردن و برای خود زیستن.

آدوری‌ها در جایی و در زمانی دور از هیاهو نقل می‌شود و روایت تلاش چند نسل از خانواده‌ای به نام آدوری است که مجبور به مهاجرت از شهر می‌شوند و  سعی می‌کنند در مکانی سخت و خشن زندگی کنند. فضای بیابان آدوری‌ها را وا می‌دارد برای زنده ماندن به هر کاری دست بزنند. آدوری‌ها، روایت پا گرفتن و زوال یک خانواده است.

یادآوری می‌شود متولد آبادان است که پس از آغاز جنگ تحمیلی به همراه خانواده به کرمان مهاجرت کرد. زندگی در کرمان و آب و هوای کویری آن، تأثیر بسیاری بر نوشته‌های او گذاشته است.

پیش از این دومین اثر از سه گانه وی در جایزه ادبی هفت اقلیم شایسته تقدیر شناخته شد. همچنین مجموعه داستان «کاج‌های مورب» که اولین مجموعه داستان او است که در سال ۱۳۹۱  منتشر شد برنده سیزدهمین دوره جایزه هوشنگ گلشیری شده است. از سوی دیگر «بزهایی از بلور» دومین مجموعه داستان او در سال ۱۳۹۳ منتشر شد که کاندیدای بهترین مجموعه داستان در هشتمین دوره جایزه جلال آل احمد شد.

کد مطلب 3973174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha