۶ تیر ۱۳۹۶، ۰:۲۱

شاید نام مبعلی از لیست ابتدای فصل فولاد خارج شود

شاید نام مبعلی از لیست ابتدای فصل فولاد خارج شود

ایمان مبعلی بازیکن با تجربه فوتبال کشورمان یکی از بازیکنانی است با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال فولاد خوزستان پیوسته است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایمان مبعلی یکی از بازیکنانی بود که به همراه رحیم زهیوی، پیمان شیرزادی و علی اصغر عاشوری به تیم فولاد اهواز پیوست تا در اولین فصل حضور سید سیروس پورموسوی در فولاد در این تیم توپ بزند.

مبعلی بازیکنی بود که در آخرین روزهای فصل گذشته دچار آسیب دیدگی شد و بازی‌های آخر این تیم را هم از دست داد. این احتمال که فولادی‌ها در ابتدای فصل نام این بازیکن را در لیست خود قرار ندهند تا پس از آمادگی کامل او نامش را بعد از هفته پنجم به عنوان بازیکن آزاد و سهمیه فیفا رد کنند وجود دارد.

این در صورتی اتفاق می‌افتد که پورموسوی شش بازیکن سهمیه لیگ برتری خود را بدون احتساب مبعلی جذب نماید و در این صورت به این بازیکن هم یک فرصت پنج شش هفته ای داده می شود که به آمادگی ایده آل برسد. 

تیم فوتبال فولاد هم اینک اردوی آماده سازی خود را در شهر زنجان پشت سر می‌گذارد. 

کد مطلب 4014399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha