۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۳۷

سازنده بازی «ایران ۵۷» مهمان «هم‌بازی» می‌شود

سازنده بازی «ایران ۵۷» مهمان «هم‌بازی» می‌شود

پنجمین قسمت برنامه تلویزیونی «همبازی»، با حضور عماد رحمانی، از فعالان عرصه بازی‌های‌ رایانه‌ای امروز ساعت ۱۶:۱۵ از شبکه پنج می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین قسمت برنامه تلویزیونی «همبازی» با حضور عماد رحمانی از فعالان عرصه بازی‌های‌ رایانه‌ای امروز ساعت ۱۶:۱۵ از شبکه پنج پخش می‌شود. بررسی و معرفی بازی‌های رایانه‌ای، بازی آپارتمانی، اسباب‌بازی و مهدکودک، دیگر آیتم‌های این برنامه تلویزیونی است که روی آنتن می‌رود.

برنامه تلویزیونی «همبازی» با شعار «اولین برنامه تلویزیونی درباره ویژگی‌های خوب بازی» روی آنتن رفته و هر هفته روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۶:۱۵ از شبکه پنج سیما پخش می‌شود و تکرار آن هم روز بعد ساعت ۱۱ است.

محمدحسین بزرگی تهیه کننده، مجید رستگار، کارگردان هنری، حسین گلزار و علیرضا بیات هم سردبیری این برنامه را با اجرای مسعود غزنچای برعهده دارند. «همبازی» در مدرسه سینمایی عمار تهیه شده است.

کد مطلب 4058439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha