۶ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۴۱

اومانیا خودش باید مشکل مالیاتی‌اش را با پرسپولیس حل کند

اومانیا خودش باید مشکل مالیاتی‌اش را با پرسپولیس حل کند

مدافع کاستاریکایی تیم فوتبال پارس جنوی مبلغ سنگینی بدهی مالیاتی دارد و در صورت بازگشت به ایران تا رفع این مشکل ممنوع الخروج می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مایکل اومانیا که به تازگی به تیم فوتبال پارس جنوبی جم پیوسته، از زمان حضورش در تیم فوتبال پرسپولیس یک بدهی سنگین مالیاتی دارد که ظاهرا پرداخت این مبلغ بر عهده باشگاه پرسپولیس است.

اومانیا بعد از آخرین دیدار پارس جنوبی در لیگ برتر ایران را ترک کرد و امروز و فردا به تهران باز می‌گردد. این بازیکن بعد از ورود دوباره به ایران ممنوع الخروج می‌شود و تا زمان تعیین تکلیف این بدهی حق خروج دوباره از ایران را نخواهد داشت.

مسئولین باشگاه پارس جنوبی در این خصوص هیچ مسئولیتی نداشته و اومانیا باید شخصا مشکلش را با باشگاه پرسپولیس حل نماید.  

نزدیک ترین بازی شاگردان حضور تارتار به دیدار این تیم با نساجی قائمشهر در چارچوب جام حذفی کشور باز می‌گردد. 

کد خبر 4072034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha