۲۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴

با حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه؛

نشان بنیاد فرهنگی البرز رونمایی شد

نشان بنیاد فرهنگی البرز رونمایی شد

مراسم سالگرد تأسیس و رونمایی از نشان جدید بنیاد فرهنگی البرز در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم سالگرد تأسیس و رونمایی از نشان جدید بنیاد فرهنگی البرز با حضور سیما سادات لاری معاون فرهنگی، دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و عبدالله جاسبی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

سیما سادات لاری طی سخنانی در این مراسم وقف را سرمایه ماندگار هستی دانست و ضمن تقدیر از حسینعلی البرز به‌عنوان یک واقف خیراندیش گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم زیست جمعی را بدون توسعه علمی و فناوری تصور کنیم و شاید این همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ بیش از پیش به ما نشان داد که واقعاً کشوری که در این زمینه‌ها پیشرفت نداشته باشد نمی‌تواند موفقیتی کسب کند.

وی با اشاره به روند پیشرفت وضعیت مقابله با کرونا از اوایل همه‌گیری این ویروس در کشور تا به امروز همچون تولید ماسک و مواد ضدعفونی گفت: توسعه علم و فناوری در هر کشوری حرف اول را می‌زند واقعاً جا دارد ستایش کنیم از واقفانی مثل حسنعلی البرز. جایی مثل بنیاد فرهنگی البرز قطعاً علاوه بر این‌که با حمایت از محققان و پژوهشگران باعث توسعه علمی کشور می‌شود حتماً ایجاد امید در دل جوانان کشور می‌کند چیزی که بیش از پیش برای عزت کشورمان به آن احتیاج داریم.

لاری در ادامه با تأکید بر لزوم شناساندن الگوهایی مثل حسینعلی البرز به جوانان گفت: این کار باعث می‌شود که واقفان نگاه بلندتری پیدا کنند و بدانند که وقف خود را به چه مسیری هدایت کنند.

سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند به اقتصاد ما کمک کنند

دکتر جاسبی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم سالگرد تأسیس و رونمایی از نشان جدید بنیاد فرهنگی البرز بابیان اینکه دهه چهل از وام بنیاد فرهنگی البرز بهره‌مند شدم، گفت: در حوزه اقتصاد که ما واقعاً مشکل داریم شاید دلیلش این است که کمتر از مردم کمک گرفته‌ایم. ما بیش از ۱۵ هزار سازمان مردم‌نهاد داریم البته آمارها متفاوت است. این‌ها می‌توانند به اقتصاد ما کمک کنند اما یک بروکراسی خشن و خشکی حاکم شده که مردم نمی‌توانند حضور داشته باشند.

جاسبی در این مراسم طی سخنانی گفت: از سازمان اوقاف و امور خیریه تشکر می‌کنم به دلیل انجام کارهای خیر و بزرگداشت کسانی که در این راه قدم گذاشته‌اند ازجمله آقای حسینعلی البرز که بنده افتخار بهره‌مندی از وام ایشان را در اوایل دهه چهل داشته‌ام. آن زمان جز رتبه‌های اول هنرسرای عالی سابق که بعداً شد دانشگاه علم و صنعت بودم وام برای اولین بار بود که داشت اعطا می‌شد. در ساختمانی در خیابان لاله‌زار قدیم رفتم و این وام را دریافت کردم که یک اثر بسیار خوبی داشت.

وی ادامه داد: ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی موفقیت‌های زیادی به دست آوردیم یکی از آن موفقیت‌های بزرگ ما این بود که پیش از انقلاب نسبت سرانه دانشجو به جمعیت بسیار کم بود. تعداد دانشجویان ما در آستانه پیروزی انقلاب شاید ۱۵۰ هزار نفر کمتر یا بیشتر بود الان ۴ میلیون دانشجو داریم کیفیت دانشجویان ما قطعاً از آن موقع بهتر است. دانشگاه‌های ما تا بسیاری از شهرهای دورافتاده گسترش پیدا کرده.

جاسبی تصریح کرد: یکی از دلایل این موفقیت این بود که ما بخشی از بار سنگین آموزش عالی را گذاشتیم روی دوش مردم. ما هر جا به مردم مراجعه کردیم موفقیت‌های بزرگی به دست آوردیم.

وی یادآور شد: در حوزه اقتصاد که ما واقعاً مشکل داریم شاید دلیلش این است که کمتر از مردم کمک گرفته‌ایم. ما بیش از ۱۵ هزار سازمان مردم‌نهاد داریم البته آمارها متفاوت است. این‌ها می‌توانند به اقتصاد ما کمک کنند اما یک بروکراسی خشن و خشکی حاکم شده که مردم نمی‌توانند حضور داشته باشند. این اقیانوس می‌تواند صدها نفر مثل مرحوم البرز را پای کار بیاورد.

جاسبی اضافه کرد: من این مطلب را در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم مطرح کردم ما از سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانستیم هزار برابر آن چیزی که الان است بهره ببریم. افرادی حاضرند که بیایند به اقتصاد کمک کنند و سرمایه بیاورند.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم سازمان اوقاف قدم‌های بزرگی در این حوزه بردارد. این حوزه را بیشتر توسعه بدهد و لااقل بخشی از سازمان‌های مردم‌نهاد را جذب و فعال کند مخصوصاً در حوزه‌های پیشرفت علم و دانش و مرتفع کردن آسیب‌های اجتماعی.

کد خبر 5169948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha