۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۱۲

در بازدید از مرکز طبی کودکان؛

صالحی: مراکز هسته‌ای کشور باید بهنگام‌سازی شوند

صالحی: مراکز هسته‌ای کشور باید بهنگام‌سازی شوند

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با تاکید بر لزوم بهنگام سازی مراکز هسته‌ای کشور ادامه داد: از کارهای دیگری که باید انجام دهیم کمک به مراکزی است که فعالیت های آنها مرتبط با فناوری هسته ای است.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر صالحی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به دعوت مرکز طبی کودکان در این مرکز پزشکی تحقیقاتی و درمانی حضور یافت.

در این بازدید جمعی از مسئولان و مدیران این مرکز در جمعی صمیمانه گزارشی از تاریخچه و فعالیت های تحقیقاتی و درمانی پزشکی مرکز طبی کودکان را ارائه کردند سپس معاون رییس جمهور با همراهی این جمع از چند بخش شامل بخش پیوند استخوان، بخش ارولوژی، مرکز تحقیقات ارولوژی اطفال و پزشکی بازشناختی، آزمایشگاه و محل جدید تأسیس پزشکی هسته‌ای، آزمایشگاه گاماسل، بخش مراقبت های ویژه جراحی قلب باز نوزادان دیدن کرد.

صالحی با تاکید بر اینکه پزشکان، واسطه‌ فیض الهی هستند که یک دستشان در دست خداوند متعال و دست دیگرشان بر سر بیماران دردمند است، اظهار داشت: بازدید از این مرکز بر مبنای بازدید از مراکزی صورت می گیرد که با فعالیت های سازمان انرژی اتمی ایران مرتبط می شوند.

وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به آغاز بهبود اقتصادی کشور در سال ۹۶ گفت: ان شاء الله این بهبود آرام آرام در معیشت مردم حس خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر توجه ویژه دولت به بحث درمان و پزشکی افزود: اینکه با یادآوری موضوع هسته ای ذهن مردم عزیز غالباً به سمت سانتریفیوژ، غنی سازی و آب سنگین می رود، ظلم به صنعت هسته ای کشور است. از جمله کارهای باارزشی که در شرف انجام است ساخت بزرگترین بیمارستان هسته ای خاورمیانه است که مقدمات آن در حال انجام است. این بیمارستان با سرمایه گذاری عظیم بیمارستانی نمونه خواهد شد که خدمات ارزنده ای به مردم ارائه خواهد داد.

صالحی با تاکید بر لزوم بهنگام سازی مراکز هسته‌ای کشور ادامه داد: از کارهای دیگری که باید انجام دهیم کمک به مراکزی است که فعالیت های آنها مرتبط با علوم و فناوری هسته ای است.

در بخشی از این بازدید دختری که پیشتر مبتلا به سرطان بود و در سال ۱۳۸۸ در این مرکز عمل موفقیت آمیز پیوند مغز استخوان بر روی وی انجام شد، با همراهی پدرش در جلسه مسئولان بیمارستان با صالحی حاضر شد. در روند معالجه وی از رادیو داروی MIBG ساخت سازمان انرژی اتمی ایران و سلول های بنیادی استفاده شد تا پیوند مغز استخوان با موفقیت انجام شود. در حال حاضر این فرد به طور کامل بهبود یافته است.

 مرکز طبی کودکان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران از جمله مراکزی است که در حوزه پزشکی هسته ای فعالیت تحقیقاتی و درمانی داشته است اما به دلیل مستعمل شدن تجهیزات از کار افتاده اعلام شده است. از این رو مسئولان بیمارستان در تدارک راه اندازی مرکز جدید پزشکی هسته‌ای هستند. پزشکان و محققان این مرکز، پروژه هایی را با همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و پژوهشگاه سلول های بنیادی در دست کار دارند.

کد خبر 3905914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha