۳۰ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۲۸

تولید 8 میلیون لیتر بنزین در پتروشیمی‌ها/ بنزین پتروشیمی قابل مصرف در خودرو نیست

تولید 8 میلیون لیتر بنزین در پتروشیمی‌ها/ بنزین پتروشیمی قابل مصرف در خودرو نیست

عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به تولید روزانه 8 میلیون لیتر بنزین در پتروشیمی‌ها، آلوده بودن بنزین پتروشیمی را رد کرد و گفت: بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها به طور مستقیم قابل مصرف در خودروها نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالحسین بیات با بیان اینکه بنزین تولید شده در مجتمع‌های پتروشیمی از بالاترین نظارت‌ها برخوردار است، گفت: کیفیت بنزین تولیدی مطابق با بالاترین استانداردهای ملی و جهانی است.

عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه آزمایشگاه‌های تخصصی بر نحوه تولید بنزین نظارت کامل دارند، تصریح کرد: محصول تولیدی پس از نمونه گیری، تحویل مخازن برای ذخیره‌سازی شده و پس از تائید نهائی، اجازه تحویل به مخزن های ذخیره سازی داده می شود.

مدیرعامل سابق شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه تولید بنزین در واحدهای پتروشیمی با توجه به شرایط محیط زیست و استانداردهای بین‌المللی انجام شده و روانه بازارهای مصرف می شود، اظهار داشت: بنزین تولیدی در پتروشیمی‌ها با اکتان ٩٥ تحویل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی می شود.

این مقام مسئول افزود: بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها به عنوان اکتان افزا با بنزین تولید شده در پالایشگاه‌ها مخلوط شده و برای مصرف روزانه  تحویل داده می‌شود و پالایش و پخش نیز پیش از عرضه نهایی، نمونه بنزین و اکتان آن را در آزمایشگاه‌های خود آزمایش می کند تا بنزین استاندارد و با اکتان مطلوب به دست مصرف کنندگان برسد.

وی با بیان این که بنزین تولیدی از واحدهای پتروشیمی تا پایان سال طبق درخواست شرکت پالایش و پخش، به این شرکت تحویل خواهد شد، تبیین کرد: در حال حاضر روزانه حدود ٨ میلیون لیتر بنزین به شرکت ملی پالایش و پخش تحویل می شود که نسبت به کل تولید کشور رقم ناچیزی است.

بیات با بیان اینکه بنزین تولیدی واحدهای پتروشیمی به طور مستقیم قابل مصرف برای خودروها نیست، تاکید کرد: آلاینده بودن بنزین پتروشیمی ها نادرست بوده و صحت ندارد.

مدیرعامل سابق شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: وزارت نفت و تمام شرکت‌های تابعه درخصوص کیفیت بنزین مسئولیت داشته و بنزین آلوده تحویل مصرف کنندگان نمی دهند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: افزایش آلایندگی هوای کلانشهرهای کشور متاثر از محصولات واحدهای پتروشیمی نبوده و این موضوع به هیچ وجه مورد تایید نیست زیرا سهم بنزین پتروشیمی در مجموع  مصرف کشور کمتر از ١٠ درصد بوده و نمی تواند عامل اصلی آلایندگی هوا قلمداد شود.

کد خبر 2217646

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha