به گزارش خبرنگار مهر، طبق گزارشهای محلی از ساعاتی قبل گرد و غبار بسیار شدید شهرهای بم، ریگان، فهرج را در برگرفته است و رفت و آمد در جاده های روستایی و جاده های اصلی استان کرمان مختل شده است.
شدت گرد و غبار به حدی است که خودروها در مسیر بین استانهای کرمان وسیستان و بلوچستان نیز قادر به رفت و آمد نیستند.
کارشناس هواشناسی استان کرمان در گفتگو با مهر با اشاره به فعالیت پدیده مانسون در استان سیستان و بلوچستان و کرمان شاهد وزش بادهای شدید در دو استان هستیم.
مریم سلاجقه نتیجه فعالیت این پدیده در شرق کرمان را وزش باد شدید و ناگهانی دانست و افزود: به دلیل بیابانی بودن منطقه وزش این بادها ریزگردها و طوفان شن را ایجاد کرده است.
وی از کاهش دید افقی و افزایش آلایندگی هوا در ساعات پیش رو بر اثر افزایش غلظت ریگردها خبر داد.
به کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی توصیه شده است در ساعات پیش رو از حضور در معابر عمومی خودداری کنند.


نظر شما