۸ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۳۹

حجت الاسلام صدیقی مطرح کرد:

اجازه بازرسی از مراکز نظامی، مجوز حمله نظامی به ایران است

اجازه بازرسی از مراکز نظامی، مجوز حمله نظامی به ایران است

خطیب نماز جمعه تهران، دادن اجازه بازرسی آژانس از مراکز نظامی به طرف های مذاکرات را، مجوز حمله نظامی به ایران عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در خطبه های امروز نماز جمعه تهران حجت الاسلام صدیقی با اشاره به ۱۴ خرداد سالگرد رحلت جانسوز امام خمینی(ره) اظهارداشت: امام(ره) جزء احیاگران عزت اسلامی است و کاری که امام(ره) کرد، کار هیچ شخصیت عادی نیست و نشان می دهد که به سلسله جلیله انبیاء اتصال داشته است. وی توانست اسلامی را که رمقش را از دست داده بود از زیر پای جهان‌خواران اسلام بیرون بکشد و یک دولت اسلامی در صحنه جهانی متولد شد که مقدمه جهانی شدن اسلام با آمدن امام زمان(عج) فراهم گردید.

وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بهترین تبیین‌کننده راه امام (ره) و فرهنگ امام و خلف صالح ایشان هستند که ادامه‌دهنده همان بوی و خوی حضرت امام هستند. آن دست غیبی که امام (ره) را هدایت می‌کرد مثل روز روشن است که آن دست غیب امروز در کنار مقام معظم رهبری قرار دارد و همان ظرفیت و شجاعت، حکمت و نورانیت و بصیرت را خداوند در وجود رهبر معظم انقلاب قرار داده است.

امام جمعه تهران با اشاره به شاخصه های امام خمینی(ره) گفت: در مکتب سیاسی امام معنویت و سیاست از یکدیگر جدا نیست. سیاست و عرفان، سیاست و اخلاق از هم جدایی ندارد و امام سیاست و معنویت را با هم داشت.

وی با بیان اینکه معنویت کانون اصلی رفتار امام خمینی(ره) بود، تصریح کرد: استکبارستیزی حضرت امام(ره) عین معنویت ایشان بود، طاغوت ستیزی اش، «اشداء علی‌الکفار» بودنش، سازش ناپذیر بودن با قدرت های بزرگ و تحقیر قدرت های بزرگ عین معنویت امام(ره) بود، لذا از هیچ چیز نمی ترسید؛ چراکه بر اساس تکلیف عمل می کرد.

حجت الاسلام صدیقی افزود: امام بر اساس تکلیف عمل می کرد و این به معنای این نیست که امام به پیروزی فکر نمی کرد و اهل تدبیر نبود. عقلانیت و تدبیر امام شرق و غرب را متحیر کرد و به انفعال کشاند.

امام جمعه تهران با بیان اینکه امام دنبال تمکن، قدرت و شهرت نبود، عنوان کرد: امام نمی ترسید، شک نمی کرد، مأیوس، متزلزل و خسته نمی شد؛ که این ویژگی ها از خصوصیت عمل به تکلیف است.

خطیب جمعه تهران با بیان اینکه بعضی ها این خصوصیات را از امام به ارث نبرده اند، ادامه داد: بعضی‌ها گاهی مطالبی را از امام(ره) نقل می کنند که خلاف مسیری است که امام خمینی(ره) تا زنده بود، بر اساس آن عمل می کرد.

وی با بیان اینکه امام(ره) هیچ ارزشی برای قدرت های بزرگ قائل نبود، گفت: همیشه حرکت امام خمینی(ره) تهاجمی بود و دشمنان را به انفعال می کشاند، لذا بعضی ها به شک افتادند که مگر می شود همیشه انقلابی بود؟ بله، تا شرک و کفر است امام خمینی(ره) می‌فرمایند که مبارزه وجود دارد. بنابراین مدیریت ما موجودیتی دینی است و این موجودیت مبارزه با ظلم و استکبار است.

حجت الاسلام صدیقی با اشاره به مذاکرات هسته ای یادآور شد: این دوره از مذاکرات که شاید آخرین مرحله مذاکره با تیم هسته ای ما با قدرت‌های استکباری دنیا باشد؛ چند نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب از نظر قانون اساسی خطوط اصلی نظام را تعیین می کنند و هر کسی خلاف خطوط تعیین شده توسط رهبری نظام  بخواهد راهی دیگر پیش بگیرد، قانونی نیست و از آنجا که حاکم شرع است، حکم ایشان، حکم امام زمان(عج) است و مخالفت با ایشان، مخالفت با امام عصر است، لذا خطوطی را که در مذاکرات هسته ای ترسیم و آن را به وضوح گفته اند و همگان نیز به وضوح شنیده اند، باید رعایت شود.

وی گفت: یکی از این خطوط این است که مساله هسته‌ای یک سرمایه است. این عناصر قاجار بودند که می گفتند نفت یک چیز بد بو است، بگذارید ببرند. مساله هسته ای آغاز تمدن و آغاز شکوفایی اقتصاد ما است.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: دانش هسته ای در مساله کشاورزی، دارو و انرژی تاثیرگذار است و یادمان نرفته وقتی که رآکتور تهران سوختش تمام شد، هیج جای دنیا به ما سوخت ندادند، لذا چه تضمینی است اینها که امروز تولید را از ما می گیرند و ما را فلج می کنند، به ما سوخت بدهند؟

امام جمعه تهران انرژی هسته ای را خودکفایی، قطع نیاز به بیگانگان و حفظ حیثیت خودباوری جوان های دانشمند ایرانی نامید و گفت: توجه به اصل این سرمایه که ملت ما سال ها شعار می دهد، انرژی هسته‌ای حق مسلم ما است، ضروری است. نکند انرژی هسته ای یک شیر بی یال و دم و بی خاصیت شود و از نظر تامین نیازهای داخلی محتاج بیگانه باشیم که بیگانه نیز چیزی دریغ نمی گذارد در خیانت به ما و این یک تجربه است، نه تئوری.

حجت الاسلام صدیقی با اشاره به دسترسی بیگانگان بر مراکز نظامی ما گفت: این عنصر فرانسوی و دیگران در رسانه هایشان می گویند ما در این معاهده آزادیم. یعنی پروتکل الحاقی نیز مفادش این است که هر زمان و هر مکانی را بخواهند دسترسی داشته باشند، بیت مقام معظم رهبری باشد، محل استقرار ریاست جمهوری باشد، مجلس باشد و یا هر جای دیگر که احساس کنند بوی هسته ای از آنجا می رسد، مراکز تسلیحاتی باشد به بهانه هسته ای می توانند دسترسی داشته باشند.

وی دسترسی بیگانگان به مراکز نظامی ما را خلاف نص صریح قرآن کریم دانست و تاکید کرد: یکی از قواعد فقهی ما نفی سبیل است و نفی سبیل این است که دشمن نباید اقتدار بر ما داشته باشد و هر چه از ما بخواهد، ما در اختیار آن قرار دهیم.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه آمریکا اهل دبه است، توضیح داد: از همان پیمان ژنو تا به امروز  ۸  تحریم را بر علیه ایران اضافه کردند، هم در منابع اقتصادی و هم اشخاص و بعد هم می‌گویند که این تحریم ها از قبل بوده، در حالی که هم سخنگوی دولت ما و هم آنچه که از واقعیات روشن است، اینها بر تحریم ها اضافه کرده اند؛ چراکه پیمان را قبول ندارند، فقط یک چیز متوجه هستند و آن هم زور است.

امام جمعه تهران با طرح این سوال که چه تضمینی وجود دارد که آنان به توافق پایبند باشند؟ گفت: تا به این جای کار که آنان دبه درآوردند. در مساله فردو هم که قرار بود مرکز غنی سازی باشد، تبدیل شده است به مرکز تحقیقات؛ در همین بیانیه لوزان بر سر عدد سانتریفیوژهایی که گفته اند، دبه درآوردند و می‌گویند این عدد نه، عدد کمتر. لذا خواست قاطبه ملت از تیم مذاکره کنندگان ما که فرزندان این ملت هستند و حضرت آقا نیز آنان را قبول دارند،  این است که به این نکات اساسی توجه داشته باشند.

وی خطاب به تیم مذاکره کننده هسته ای گفت: امروز خطر بزرگ، خطر تکفیری ها است.

وی خطر داعش را خطر جهانی نامید و افزود: وزیر خارجه سابق آمریکا در کتاب خاطراتش آورده است که با ۱۰۰ کشور صحبت کردم و کشورهای منطقه از جمله ترکیه حاضر شدند که تامین کنند و تامین کرده‌اند.

حجت الاسلام صدیقی تصریح کرد: امروز دستگاه دیپلماسی ما باید دنیا را متوجه کند و ارتباط دیپلماسی‌شان برای تدوین خطر این گروهک خوارج، قانون نشناس، خدانشناس، بی‌وجدان آدم کش که از هیچ جنایتی دریغ ندارند، باشد.

خطیب نماز جمعه تهران عنوان کرد: دستگاه دیپلماسی ما با کشورهای منطقه مانند عربستان، قطر و ترکیه چقدر برای حل این مشکل روابط برقرار کرده؟ برای افشای آنها در دنیا چه قدم هایی برداشته؟ اگر برداشته اند تبیین کنند و اگر برنداشتند بدانند ما چاره ای جز دفاع در عراق و سوریه نداریم و با جان و هستی مان از حرم های شریف دفاع می کنیم.

امام جمعه تهران با بیان اینکه این منطقه گورستان داعش خواهد شد، اضافه کرد: این آتش داعش خاموشی ندارد؛ چراکه یک جریان فکری است و بر وزارت امور خارجه ما و دولت ما است که از ظرفیت غیرمتعهدها که ریاستش بر عهده ایران است، استفاده کنند و یک دستگاه دیپلماسی فعال علیه داعش راه بیاندازند.

وی با اشاره به دبه درآوردن آمریکایی ها در مذاکرات ادامه داد: فردا که اینها می گویند می خواهیم در فلان جا بازرسی کنیم و شما نیز ادعا کردید که می خواهیم مدیریت کنیم و باید چشم شما را ببندیم؛ رضایت آژانس برای دنیا معتبر است و سپس می گویند ایران با ما همکاری نکرد و عملا این کار مجوز حمله نظامی قانونی به قدرت های بزرگ دادن است و باید روی این مسائل فکر جدی کنیم.

حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه برای چاره جویی در امر فشار جریان تکفیری داعش باید یک حرکت جهانی انجام شود، خاطرنشان کرد: شما که دولت اسلامی هستید و در کشور امام زمان(عج) زندگی می کنید، مردم امام زمانی که هشت سال جنگ نابرابر را تحمل کردند و خسته نشدند؛ شما چنین ملتی دارید و یک رهبر نورانی دارید که وصل است و باطن امام(ره) در وی تجلی شده است و اهل توسل و توکل است، لذا نگران نباشید، به مردم تکیه کنید، با مردم همدلی کنید و از خدای منان و از مجرای حمایت عمومی مردم کمک بطلبید.

 

کد خبر 2763220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha