۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۰

٩٩ درصد آسانسورهای اماكن عمومی غيراستاندارد است

٩٩ درصد آسانسورهای اماكن عمومی غيراستاندارد است

رئيس سنديكای صنايع آسانسور از غير استاندارد بودن ٩٩ درصد از آسانسورهای بازرسی شده كشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا زهره وندي با بيان اينكه بیش از ۹۹ درصد آسانسورهای اماکن اداری و عمومی که مورد کنترل و بازرسی سازمان استاندارد قرار گرفته‌اند، غیر استاندارد هستند، گفت: ۵۰ تا ۵۵ درصد گردش مالی صنعت آسانسور به واردات اختصاص دارد.

رئيس سنديكاي توليدكنندگان اسانسور افزود: در حال حاضر تجهیزات آسانسور ساختمان‌های ۵ تا ۷ طبقه در داخل تولید می‌شود اما در مورد آسانسور ساختمان‌های ۸ طبقه به بالا حدود ۶۵ درصد ارزش ریالی تجهیزات به واردات اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تولید در کابین، لولا و موتور آسانسورهای ۶ نفره در داخل امکان‌پذیر است که البته برای رقابت‌پذیر شدن باید تلاش بیشتری صورت گیرد و به چشم‌انداز صادرات توجه داشته باشیم.

زهره وندی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۵ هزار دستگاه آسانسور در کشور نصب شده است، گفت: ۱۲ تا ۱۳ هزار عدد از موتور این آسانسورها در داخل تولید شده و بقیه موتورها وارداتی بوده است که ۷ تا ۸ هزار مورد مربوط به آسانسورهای خاص با ارتفاع، سرعت و ظرفیت بالا بوده است.

وی ادامه داد: حداکثر ۲۰ درصد از موتورها و درهای کابین آسانسورهای خاص از طریق واردات تأمین شده است. به گفته زهره‌وندی، در تولید درهای لولایی آسانسور و همچنین درهای اتوماتیک به خودکفایی رسیده‌ایم.

رئیس سندیکای صنایع آسانسور از تدوین استراتژی صنعت آسانسور در کشور خبر داد و گفت: این استراتژی با تأکید بر دستیابی به تکنولوژی نوین، ساخت آسانسورهای خاص و عمومی و همچنین حقوق مصرف‌کننده، صادرات خدمات فنی مهندسی و محصولات ساخته شده در دست تدوین است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته و در زمان رونق ساخت مسکن مهر، مصرف آسانسور در کشور در یکسال به ۷۵ هزار دستگاه رسید، گفت: به این ترتیب ایران بعد از چین، آمریکا و هند به عنوان چهارمین کشور از نظر نصب آسانسور در یکسال مطرح شد. سال گذشته نیز به اندازه تمام آسانسورهای نصب شده در طول یک سال در اروپا، در ایران آسانسور نصب شده است.

به گفته زهره‌وندی، گردش مالی صنعت آسانسور یک چهارم صنعت خودروسازی است که این مسئله لزوم توجه نهادهای مسئول به خدمات پس از فروش را نشان می‌دهد. عمده موتورهای آسانسور از ایتالیا، آلمان و بعضاً از چین و ترکیه به ایران وارد می‌شود و در مورد ریل آسانسور نیز بیشترین واردات از ایتالیا، چین، ترکیه و اسپانیا انجام می‌شود.

کد خبر 3671448

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha