مسئول انتظامی پیست آبعلی با انتقاد از نحوه پرداخت هزینه های این نیرو اظهار داشت: برای انجام امور امنیتی این پیست که روزانه سه هزار نفر از آن استفاده می کنند، 200 نفر نیرو مورد نیاز است اما سال گذشته تنها با 12 نفر این امر مهم انجام گرفت و فقط یک پرونده درگیری به ثبت رسید و این در حالیست که تمام هزینه های این فعالیتها در تیر ماه دریافت شد.
سروان جواد امیریان ادامه داد: نیروی انتظامی از دستگاه داران و مسئولان خواست ضمن پرداخت به موقع حقوق عوامل زحمتکش این ارگان از متصدیان دستگاه ها بخواهند تا همکاری لازم با این ماموران را داشته باشند.
وی با اشاره به باز بودن حاشیه پیست اسکی آبعلی افزود: باید بحث مالکیت سطح داخلی پیست، میان صاحبان آن مشخص شود تا مسائل سال قبل رخ ندهد همچنین باز بودن محیط اطراف به معضل ورود غیر قانونی برخی اشخاص دامن زده و ایجاد بی نظمی می کند.
تیوپ سواران بلای جان پیست اسکی آبعلی
مسئول تربیت بدنی شهرستان دماوند ضمن قدردانی از ابراز علاقه مجموعه مسئولان پیست آبعلی برای ارتقاء سطح کیفی ورزش اسکی در منطقه افزود: مشکل اصلی قدیمی ترین پیست اسکی کشور نداشتن مجوز بهره برداری است.
احمد پازکی ادامه داد: در صورت اخذ مجوز بهره برداری توسط مسئولان این پیست، اداره تربیت بدنی دماوند زیر نظر تربیت بدنی کل کشور تمامی نیازهای این تفریحگاه مانند پرداخت هزینه های تامین امنیت، بیمه ورزشکاران و علاقمندان به تفریحات زمستانی و بهبود تشکیلات خدماتی را به عهده خواهد گرفت.
مسئول فنی ورزش اسکی منطقه نیز تیوپ سواران را بلای جان پیست اسکی آبعلی دانست و اظهار داشت: برخی افراد ناوارد در امر اسکی با تهیه یک تیوپ در هر اندازه و هر کیفیتی از مرتفع ترین مناطق اقدام به فرود کرده و باعث ایجاد خطرات جانی و مالی برای خود و سایرین می شوند.
محمد خرمی خاطرنشان کرد: آسیب دیدگی های سالهای گذشته این منطقه را عمدتا تیوپ سواران تشکیل می دادند.
ایجاد آسیب به جهت آموزشهای نادرست توسط مربی نماها
دبیر هیئت اسکی آبعلی در تشریح عمده معضلات پیست این شهر گفت: یکپارچه نبودن ارائه بلیطهای دستگاه های مختلف تله اسکی باعث سردرگمی مراجعه کنندگان به این اماکن می شوند.
حسن رفوگر بیان داشت: نبود ساماندهی مناسب به بومیان محلی آبعلی، مشا و رودهن باعث سواستفاده برخی افراد می شود و با معرفی خود به عنوان فرد بومی و بدون ارائه مدرک، مبادرت به استفاده رایگان از وسائل و خدمات تفریحی - ورزشی کرده و بدین ترتیب صاحبان تله اسکی با زیان مواجه می شوند.
این مسئول تاکید کرد: ابزارآلات موجود در قدیمی ترین پیست اسکی ایران به هیچ وجه در شان مردم نبوده و فرسودگی و غیراستاندارد بودن بیشتر این وسائل موجب آسیب دیدگی اسکی بازان ، زیر سئوال رفتن آبروی مجموعه و در نهایت منجر به کاهش مراجعه کنندگان می شود.
رفوگر با اشاره به اهمیت حفظ شان مربیان اسکی به عنوان اساتید این امر ادامه داد: سالهای قبل دیده می شد برخی افراد سودجو و مربی نما با ظاهری نا زیبا در محل پارکینگ پیست آبعلی به دنبال شاگرد گشته و با ارائه آموزشهای غلط عوامل آسیب دیدگی فرد مبتدی را فراهم می آوردند.
وی در پایان نبود سرویس بهداشتی در داخل محوطه، استفاده نابجای تیوپ سواران از پیست و جمع آوری نشدن بوته ها و سنگ ریزه ها پیش از آغاز بارش را از دیگر معضلات این مکان ورزشی بیان داشت.
پیست آبعلی افتخار منطقه است
بخشدار رودهن پیست آبعلی را افتخار منطقه دانست و اظهار داشت: عملکرد گذشته در این پیست را باید به فراموشی سپرده و در اندیشه ساخت آینده این مکان تفریحی - فرهنگی باشیم چرا که تبعات مثبت آن می تواند به سود کل منطقه تمام شود.
سعید حاجی پور ادامه داد: با انجام رایزنی های مختلف سعی خواهم کرد تا هزینه های جاری این مکان را به شکل منصفانه ای تقسیم بندی کنم که فشار این هزینه ها به ضرر طرف خاصی نباشد.
وی در پایان با تاکید بر لزوم یافتن یک حامی مالی مناسب برای تامین مخارج پیست آبعلی از خدمات سروان امیریان به جهت انجام صحیح وظائف و تامین امنیت آن با اهدا هدیه یاد بود، تشکر و قدردانی کرد.
در پایان این نشست که پنج ساعت به طول انجامید مقرر شد تا بومیان این منطقه فقط با در اختیار داشتن کارتهای مخصوص از خدمات رایگان بهره مند شوند، مربیان با داشتن کارت مربیگری به آموزش ورزش اسکی بپردازند، بلیطها و بیمه نامه ها به نام خود شخص صادر شود، بلیطها به صورت نظام یکپارچه به فروش برسد.
همچنین مقرر شد برای حفظ امنیت ابتدای هر دستگاه تله اسکی یک مامور انتظامی حضور داشته باشد، لوازم نامناسب و فرسوده جمع آوری شده و با مکانهای فروش و ارائه آن برخورد صورت گیرد و از ورود تیوپ به داخل محوطه ممانعت به عمل آید.
همچنین تعیین مبلغ هشت هزار تومان برای ورودی و استفاده از تله اسکی و نیز باز بودن دو ورودی در روزهای عادی و اضافه شدن یک ورودی دیگر در روزهای تعطیل از دیگر مصوبه های این نشست بود.
پیست آبعلی برای سال آینده نیازمند تعمیرات اساسی و ساماندهی زیربنایی
مسئول پیست اسکی آبعلی در حاشیه این جلسه به خبرنگار مهر گفت: مسائل ایمنی پیست اسکی آبعلی توسط کارشناسان فدراسیون اسکی مورد بررسی قرار گرفته که در صورت تایید نهایی و صدور مجوز بهره برداری از سوی تربیت بدنی دماوند، این مجموعه ورزشی خدمات ارائه می کند.
حسن ارشدی ادامه داد: تمامی تدابیر امنیتی در نظر گرفته شده برای دستگاه های تله اسکی فقط برای امسال قابل قبول است و سال آینده دستگاه های این تفرجگاه زمستانی با قدمت 70 ساله نیاز به تعمیرات اساسی و ساماندهی زیربنایی است.
این مسئول با اشاره به مشکلات دستگاه داران اظهار داشت: اگر از این افراد حمایت لازم صورت گیرد می توانند خدمات بهتری ارائه داده و به صنعت توریسم منطقه کمک کنند.
وی با انتقاد از فدراسیون اسکی بیان داشت: حمایتهای فدراسیون اسکی تنها در حد ارسال کارشناس برای تشخیص امنیت پیست آبعلی بوده که البته هزینه های این بازدید را نیز اخذ می کنند.
ارشدی در پایان شهرداری آبعلی را به دلیل دریافت عوارض پارکینگ، مسئول مستقیم تقبل هزینه هایی مانند دستمزد عوامل و کارکنان مستقر در پارکینگ پیست، نیروهای انتظامی، خدمات اورژانس و هلال احمر دانست.
نظر شما