به گزارش خبرنگار مهر در رودهن، عملکرد یک ساله اداره آموزش و پرورش این شهر پیش از ظهر سه شنبه طی نشستی با حضور بخشدار، شهردار و رئیس اداره آموزش و پرورش رودهن در محل کنفرانسهای اداره آموزش و پرورش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بخشدار رودهن در ابتدای این جلسه با اشاره بر لزوم حضور دانش آموزان در عرصه های مختلف اجتماعی افزود : انجام مراسمی مانند 13 آبان گذشته و روزهای باشکوه دهه فجر که در پیش است می تواند با حضور دانش آموزان، جلوه ایران آینده را قدرتمند تر نشان دهد.
رضا حاجی پور ادامه داد: باید برای ساختن شهر، استان و کشوری آباد، آزاد و با ثبات اختلافات سلیقه ای را کنار گذاشته و به آینده فرزندانمان بیندیشیم.
وی از ساخت نمایشگاه دارالقرآن ابراز خرسندی و خاطرنشان کرد: ایجاد این مجموعه در کل یک اقدام فرهنگی پسندیده است اما اضافه کردن برخی امکانات بر تاثیرگذاری بیشترآن خواهد افزود.
شهردار رودهن نیز رویکرد مجموعه شورای شهر و شهرداری را ارتقا سطح فرهنگ بیان کرد و اظهار داشت: همه شهرداریها دارای وظایف ذاتی مانند پاکیزه کردن سطح شهر، ساماندهی راه ها و معابر و ایجاد فضای سبز هستند اما مجموعه شهرداری و شورای شهر رودهن بالا بردن سطح فرهنگی این شهر را در زمره وظایف اصلی خود گنجانده و در انجام آن اصرار دارد.
ایجاد مجموعه های مختلف فرهنگی در رودهن ضروری است
فتحعلی همتی بیان داشت: آغاز ساخت مجموعه های مختلف فرهنگی مانند موزه های سنگ شناسی، مردم شناسی و رصدخانه از جمله اقدامات فرهنگی است که می تواند رودهن را به قطب فرهنگی و علمی منطقه مبدل سازد.
نماینده مدیران مقطع متوسطه اداره آموزش و پرورش رودهن با تاکید بر اهمیت آموزش اولیای دانش آموزان گفت: به دلیل پایین آمدن سن بلوغ و رسیدن آن به مقاطع پایین تر از دبیرستان، پدیده ناخوش آیند و منسوخ آموزش گیری نوجوانان از همسالانشان در رابطه با مسائل مختص این سن حساس بوجود آمده است.
امیر خرمی ادامه داد: آموزش خانواده ها می تواند به از بین رفتن این روند ، کمک شایانی کند زیرا در آن صورت نوجوانان آموزشهای صحیح را از طریق کانال امن و سالم خانواده دریافت خواهند کرد.
وی پیشرفت سرانه های آموزشی را به لحاظ سخت افزاری لازم خواند اما آن را کافی ندانست و بیان داشت: ساخت و احداث مدارس برای رفع معضل کمبود سرانه های آموزشی راه کاری است اساسی اما نباید توجه بیش از حد به این مهم، مسئولان را از بالا بردن کیفیتهای علمی دانش آموزان غافل کند.
در پایان این نشست مواردی مانند ساماندهی مدارس نو پا، تعمیر مراکز آموزشی فرسوده، ایجاد کارگاه و آزمایشگاه علمی، تجهیز نمایشگاه دارالقرآن، ساخت مجموعه ورزشی و بستر سازی مناسب برای جذب بیشتر کمکهای خیرین مدرسه ساز مورد بررسی قرار گرفت و در دستور کار مسئولین مربوطه گنجانده شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش رودهن در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : در کشور هر بخش فرهنگی جامعه به طور مستقل فعالیت کرده و بدین ترتیب بازدهی لازم حاصل نمی شود.
وجود نیروهای زبده در آموزش و پرورش رودهن
نادر محمود پور با اشاره به کیفیتهای مناسب آموزشی در رودهن ادامه داد: اداره آموزش و پرورش رودهن به دلیل استقلال و همچنین نزدیکی به پایتخت متقاضیان بسیاری در میان نیروهای آموزشی داشته و به همین جهت قادر است معلمان و دبیران زبده را گزینش کند.
این مسئول کمکهای خیرین مدرسه ساز را در یک سال اخیر نزدیک به 15 میلیارد تومان بیان کرد و افزود چندی پیش در رودهن مجمعی هفت نفره با عنوان شورای جذب کمکهای خیرین تشکیل شد و این افراد تنها با هدف خیر ضمن در اختیار گذاردن منابع مالی خود اقدام به جذب همیاری های دیگر خیرین کردند و در حال حاضر کار ساخت چهار مدرسه دیگر نیز را آغاز کرده اند.
وی درباره مدارس معلولان گفت: حدود 60 دانش آموز معلول در رودهن حضور دارند و برای این افراد دو مدرسه دایر است که در گذشته به شکل استیجاری در اختیار اداره آموزش و پرورش بود اما با مساعدت خیرین این مدارس با سندی قطعی کاربری آموزشی پیدا کرد.
نظر شما