استاندار گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه از این تعداد 38 طرح به مبلغ سه هزار و 647 میلیارد ریال در حال بررسی است، افزود: هم اکنون 30 طرح به اعتبار دو هزار و 867 میلیارد ریال به وزارت صنایع و معادن ارسال و هشت طرح باقی مانده در حال تکمیل پرونده است.
وی ادامه داد: تاکنون برای 49 طرح صنعتی با اعتبار210 میلیارد و 612 میلیون ریال تسهیلات از سوی بانک عامل پرداخت و همچنین 29 طرح به بانک صنعت و معدن استان با اعتبار دو هزار و 827 میلیارد ریال معرفی شده است که پس از بررسی، تصویب و انعقاد قرارداد با بانک صنعت معدن تسهیلات خود را دریافت می کنند.
قهرمانی با تأکید بر تصویب طرحهای کار آمد و اشتغالزا خاطر نشان کرد: کلیه طرحها که در کمیسیون آمایش صنعت و معدن استان مورد بررسی قرار می گیرد باید متناسب با نیازهای استان باشد.
وی همچنین از نان صنعتی به عنوان یکی از پروژه های مورد نیاز استان یاد کرد و گفت: نان صنعتی، تولید نان را هدفمند و از ضایعات نان جلوگیری می کند.
استاندار گیلان از تصویب سه طرح ایجادی با اعتبار یک هزار و 160 میلیارد ریال خبر داد و افزود: طرح نان صنعتی، شیشه دوجداره و فولاد امیر کبیر خزر از جمله این طرحهاست.
وی بیان داشت: برای 9 طرح نیمه تمام با اعتبار 252.5 میلیارد ریال درکمیسیون آمایش صنعت معدن نیز تصمیم گیری و تسهیلات لازم برای بهره برداری این واحد ها هرچه سریعتربه این طرحها پرداخت می شود.
قهرمانی همچنین در زمینه حسابهای دولتی دستگاههای اجرایی استان در بانکهای خصوصی گفت: دادن تسهیلات برای صنایع استان که در توسعه و آبادانی منطقه نقش داشته و اشتغالزایی را در استان افزایش می دهند بسیاری ضروری و در اولویت قرار دارند و بانکهای که تازه خصوصی شده و از اعتبارات دستگاههای دولتی استفاده می کنند باید در تکمیل طرحهای صنعتی استان همکاری بیشتری داشته باشند.
استاندار گیلان ادامه داد: دستگاههای دولتی و اجرایی که دربانکهای تازه خصوصی شده استان گیلان حسابهای دولتی دارند و این بانکها در دادن تسهیلات به طرحهای استانی و اشتغالزا اجتناب می کنند باید حسابهای خود را هرچه سریعترخارج کرده و به بانکهای دولتی دیگر در استان انتقال دهند تا بتوان از سرمایه درگردش این حسابها برای طرحهای صنعتی اشتغالزا و سایر پروژهها مورد استفاده و بهره برداری قرار بگیرد.
نظر شما