۲۴ آذر ۱۳۸۸، ۱۸:۳۹

سرطان از موضوعات اصلی پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی مازندران است

سرطان از موضوعات اصلی پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی مازندران است

ساری - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر بهداشت، تحقیق و پژوهش بر روی بیماری سرطان را از موضوعات اصلی دانشگاه علوم پزشکی توسط محققان دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد جعفری عصر سه شنبه در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با بیان اینکه این دانشگاه بین دانشگاه های بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، انستیتو پاستور ایران، دانشگاه تربیت مدرس و دیگر دانشگاه های همگروه رتبه دوم را کسب کرد، افزود: کسب رتبه اول برای ما چندان مهم نیست بلکه پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی در عرصه سلامت دغدغه ما است و اگر بتوانیم در این عرصه موفق باشیم رتبه اول و دوم تفاوت چندانی باهم ندارند.

وی با بیان اینکه تحقیقات باید جهت دار بوده و سمت سوی مشخصی داشته باشد، افزود: تحقیقات باید جهتدار و هدفمند برای رفع نیازهای کشور باشد باید پشتیبانی های لازم را برای گسترش زمینه های فعالیت علمی دانشجویان فراهم کنیم و این موضوع در حوزه سلامت از اهمیت خاصی برخوردار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: حضور پر رنگ و پربار اعضای هیئت علمی در تحقیق و پژوهش می تواند بسیاری از مشکلات مهم در عرصه زیست محیطی، بالینی و بهداشتی در منطقه و حتی کشور را حل کند.

وی با اشاره به اینکه در راستای جهت دار شدن پژوهش، سرطان از موضوعات اصلی پژوهش در این دانشگاه قرار گرفت، افزود: با حمایت دانشگاه از اواخر سال 89  تحقیقات بالینی و پایه به این موضوع اختصاص داده می شود و همکاری همه محققان دانشگاه می تواند موثر باشد.

وی با بیان اینکه دانشجویان از اصلی ترین گروه تحقیقات و تولید علم در دانشگاه هستند، افزود: حمایت قاطع از دانشجویان پژوهشگر از سیاستهای این دانشگاه است و این موضوع در برنامه ریزیهای دانشگاه لحاظ شده است چون مدیران مدرسان و محققان آینده کشور دانشجویان امروز هستند.

محمد جعفری افزود: با توجه به اینکه 300 دانشجوی دوره تحصیلات تکمیلی در دانشگاه در حال تحصیل هستند باید از توانمندی پژوهشی آنان استفاده بیشتری کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره این موضوع که در سال گذشته مجوز تاسیس دو پژوهشکده اخذ شد، افزود: باید در جهت توانمند سازی و ارتقاء کیفیت فعالیت در این مراکز تلاش کنیم.

وی با اشاره به اینکه مجله علمی دانشگاه رتبه اول را در بین مجله های فارسی زبان کشور کسب کرد، افزود: این رتبه در ارتقاء اعضاء هیئت علمی بسیار موثر خواهد بود و باید برای کسب رتبه های بهتر و حتی جهانی تلاش کنیم.

وی با تاکید بر ارتباط  محققان در عرصه سلامت و صنعت افزود: محققین می توانند با پژوهش و بررسی در عرصه های  بهداشت، صنعت داروسازی و علوم بالینی راهکارهای مناسبی را برای حل مشکلات منطقه ای بومی و کشوری ارائه دهند.

در پایان از هفت نفر از اساتید، شش نفر از دانشجویان و دو نفر از کارشناسان برتر در عرصه پژوهش تقدیر شد .

کد خبر 1001210

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha