۲۵ آذر ۱۳۸۸، ۱۴:۳۱

شعبانی فرد:

افق دید مسئولان استان فرا استانی باشد

افق دید مسئولان استان فرا استانی باشد

اراک - خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی گفت: در برنامه ریزیها و تصمیم های مدیریتی در استان، دید مسئولان نباید صرفا نگاهی استانی باشد بلکه باید با نگاهی فرا استانی زمینه های لازم را برای نفوذ استان در دیگر مناطق و در ابعاد مختلف فراهم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، علی اکبر شعبانی فرد روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تدوین سند بخش انرژی استان مرکزی در برنامه پنجم توسعه در اراک افزود: استان مرکزی از موقعیت ممتازی در محورهای ارتباطی و نیز در شاهراه تامین انرژی کشور برخوردار است به گونه ای که انرژی بخش وسیعی از کشور از محل خطوط انتقال ایجاد شده در این استان تامین می شود.

وی اضافه کرد: قرار داشتن خطوط متعدد انتقال گاز در استان و وجود ایستگاه های تقویت فشار در این استان سبب شده است، استان مرکزی به عنوان بزرگترین پایانه انتقال انرژی کشور شناخته شود که می طلبد با استفاده از توانمندی های موجود در تصمیم گیری های صورت گرفته در این بخش بهترین بهره برداری صورت گیرد.

شعبانی فرد با اشاره به اجرای طرح توسعه پالایشگاه اراک، توسعه این پالایشگاه را به عنوان یکی از بزرگترین طرح های توسعه ای پالایشگاهی در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: برای توسعه پالایشگاه هفتم اراک، دولت دو میلیارد و 700 میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است که با اجرایی شدن آن به ظرفیت تولید بنزین در این پالایشگاه 180 هزار بشکه افزوده خواهد شد.

استاندار مرکزی بیان داشت: طرح توسعه پالایشگاه اراک هم اینک 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انتظار می رود این طرح در پنج ماه آینده با ورود به مرحله بهره برداری بتواند بخش بزرگی از نیازهای کشور در تامین سوخت خصوصا بنزین را پاسخ دهد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برقر استان مرکزی نیز گفت: بالا بودن مصرف انرژی، بهینه نبودن مصرف سوخت و بازدهی پائین مصرف کنندگان بخش صنعتی، نبود الزام قانونی در مدیریت مصرف انرژی، رعایت نکردن مبحث 19 در ساخت و سازها، چراکندگی تصمیم گیری ها در این بخش، کمبود مراکز مشاوره ای در حوزه انرژی و نیز نبود اطلاع کافی عموم مردم از انرژی و اهمیت آن از چالشهای فراروی بخش انرژی استان مرکزی است.

داود عابدی افزود: وجود خطوط انتقال و توسعه برق، وجود نیروگاه های تولید برق، استقرار دو هزار مگاوات توان تولید برق در استان، بهرهمندی شهرهای استان از خدمات برق، بهرهمندی بسیاری از روستاهای استان از نعمت گاز و نیز وجود ذخایر غنی ارژی در استان مرکزی از مزیتهای استان در این بخش است که در برنامه ریزی های صورت گرفته تلاش شده است از این مزیت ها به خوبی بهره گرفته شود.

وی اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته انتظار می رود استان مرکزی در برنامه پنجم توسعه بتواند نیازهای انرژی را خصوصا برای بخش صنعت تامین کند. 

کد خبر 1001581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha