به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابراهیم متولیان گفت: تاکنون 2300 شرکت تجهیزات پزشکی و 5500 نمایندگی کمپانی سازنده تجهیزات پزشکی در این وزارتخانه ثبت شده اند.
وی با تأکید بر رشد چشمگیر کمیت و کیفیت تولید تجهیزات پزشکی در سالهای اخیر گفت: با تشویق شرکتهای تولید کننده تجهیزات پزشکی طی سال گذشته، رشد چشمگیری در اخذ استانداردهای بینالمللی به وجود آمده است به گونهای که قبلاً حدود 20 شرکت دارای گواهینامه ایزو 13485 بودند اما در حال حاضر 120 شرکت دارای این گواهینامه هستند.
رئیس مرکز مدیریت و هماهنگی امور بازرگانی و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت افزود: تا پایان سال جاری همه تولیدکنندگان باید دارای این گواهینامه و سیستم مدیریت کیفیت باشند.
وی در مورد رتبه بندی شرکتهای تجهیزات پزشکی با هدف ارتقای ارائه خدمات به مراکز درمانی، ارتقای مدیریت خرید تجهیزات پزشکی، امکان ارزیابی عملکرد تأمینکنندگان تجهیزات پزشکی و ایجاد رقابت سالم بین شرکتها در جهت ارتقای کیفیت ارائه خدمات گفت: رتبهبندی شرکتها اهمیت زیادی دارد و شرکتهای واردکننده بر اساس توان مالی، نیروی انسانی و فنی امتیاز میگیرند.
متولیان ادامه داد: رتبهبندی کالاهای پزشکی در گروههای مختلف انجام میشود که این زیرگروهها شامل تجهیزات بیهوشی تنفسی، تصویربرداری، رادیولوژی و آزمایشگاهی، تجهیزات دندانپزشکی، بیمارستانی، قلبی و عروقی، چشم پزشکی، اتاق عمل، تجهیزات گوارش، تجهیزات ارولوژی، زنان و زایمان، امحای زباله و اکسیژنساز است.
وی برآورد بازار مصرف تولید داخل را بیش از 120 میلیون دلار ذکر کرد و گفت: سالانه در حدود 8 میلیون دلار تجهیزات پزشکی به سایر کشورها صادر میشود و کل بازار مصرف تجهیزات پزشکی در کشور 650 میلیون دلار برآورد شده است.
رئیس مرکز مدیریت و هماهنگی امور بازرگانی و تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت گفت: اطلاعات تکمیل شده در مورد شرکتها به همراه مشخصات محصولات روی وب سایت اداره کل تجهیزات پزشکی به نشانی www.imed.ir قرار گرفته است.
نظر شما