علی کریمی فیروزجایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: انتظار می رود که وزیر آموزش و پرورش در این زمینه شتابزده عمل نکند و نظر کارشناسان داخل و خارج از این وزارتخانه و نمایندگان مجلس را جویا شود چرا که قطعا ایجاد سه معاونت هزینه های مادی و معنوی زیادی را به بدنه وارد می کند.
علیرضا علی احمدی در ابتدای ورود خود به آموزش و پرورش با هدف کوچک سازی وزارتخانه، معاونت آموزش دوره عمومی که شامل ابتدایی و راهنمایی بود را با آموزش دوره متوسطه و مهارتی ادغام کرد این در حالی است که حاجی بابایی در ابتدای ورود خود عنوان کرد که ادغام این دو معاوت اشتباه بوده و حتی باید سه معاونت برای هر دوره آموزشی راه اندازی کنیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورت ایجاد سه معاونت ابتدایی، راهنمایی و متوسطه و مهارتی در سطح وزارتخانه این معاونتها باید در سطح 31سازمان آموزش و پرورش کشور و 317 منطقه آموزشی ایجاد شود.
کریمی فیرزوجایی درباره تغییر معاونتها نیز اظهار کرد: انتظار می رود که در انتخاب معاونتها تبدیل به احسن شود و اگر قرار است شخصی جابه جا شود نفر بعدی از نظر علمی و اجرایی قوی تر از شخص قبلی باشد.
نظر شما