به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، دکتر محمد امین حجازی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه معرفی توانمندیهای واحد تحقیقات جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: پژوهشکده بیوتکنولوژی کشور با هدف توسعه و گسترش پژوهش در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی راه اندازی شده است که قادر است محصولات را بدون افزایش سطح زیر کشت تا 25 درصد افزایش دهد.
وی افزود: هم اکنون این پژوهشکده روی دو پروژه کلان بیوتکنولوژی اسید باکتریهای موثر در صنایع غذایی و بیوتکنولوژی جلبکهای میکروسکوپی تمرکز کرده است.
حجازی پژوهشکده تبریز را جوانترین و کوچکترین موسسه تحقیقات کشاورزی دانست و گفت: پژوهشکده بیوتکنولوژی شمالغرب رسیدگی به مشکلات بیماری های قندی ، قلبی و چاقی را در اولویت قرار داده است.
وی افزود: تولید ترکیبات غذایی غنی شده با جلبک های میکروسکوپی، تولید انبوه پایه های سیب مالینگ از طریق کشت بافت برای اولین بار در کشور و تکثیر 100 هزار پایه از آن در سطح استان، تولید گز رژیمی و غذای آبزیان از جمله مهمترین فعالیتهای این پژوهشکده است.
حجازی از اجرای طرحهای مشترک و پایان نامه همکاری با دانشگاه های مراکز تحقیقاتی دنیا خبر داد و گفت: پژوهشکده بیوتکنولوژی شمالغرب کشور تا کنون 6 کارگاه آزمایشگاهی برگزار کرده و با کشورهای هند، استرالیا و هلند ارتباط بین المللی دارد.
وی کارنامه این پژوهشکده را خوب ارزیابی کرد و گفت: پژوهشکده بیوتکنولوژی شمالغرب کشور علیرغم گذشت زمان کمی از تاسیس آن ، قابلیت انجام تحقیقات پیشرفته را دارد.
نظر شما