به گزارش خبرگار مهر در گرگان، علی جعفری ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر تحقیقات کشاورزی استان در گرگان افزود: تجاری سازی تحقیقات منجر به فروش دانش فنی است و در این راستا دفتر تجاری سازی تحقیقات پنبه در این موسسه تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: تاسیس کریدورهای علم و فناوری، تاسیس شرکتهای دانش، تشکیل ستادها و کانونهای فناوری و تشکیل بازارهای مجازی و فیزیکی از جمله راهکارها برای توسعه تحقیقات و پژوهشی است.
حضور کمرنگ بخش خصوصی در تحقیقات پنبه
وی خاطرنشان کرد: سالانه حدود 100 طرح پژوهشی در این موسسه انجام می شود و بخش خصوصی فعال در این حوزه وجود ندارد و حضور بخش خصوصی در تحقیقات جا نیفتاده است.
به گفته جعفری، معرفی ارقام جدید مانند ارقام تجاری و بذر هیبریدهای تجاری، انجام پژوهشهای تحقیقاتی برای دستیابی به اهداف از جمله ماموریتهای موسسه تحقیقات پنبه است.
رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور بیان داشت: سرمایه گذاری در پنبه هزینه بر است، از این رو معرفی ارقام جدید و تجاری مهم و ضروری به نظر می رسد.
وی یادآور شد: بنا به سفارش کارخانجات نساجی به سوی تولید پنبه هایی با طول تار بلند پیش رویم و معرفی شیوه آبیاری قطره ای در زراعت پنبه از جمله طرحها برای توسعه کشت این محصول است.
جعفری عنوان کرد: دستیابی به فن تولید گلدانهای پارچه ای، معرفی روش کشت نو در پنبه و تهیه دستورالعملهای فنی بر اساس دستاوردهای تحقیقاتی از جمله اقدامات این موسسه است.
در این مراسم از پژوهشگران نمونه خانواده بزرگ تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان قدردانی شد.
نظر شما