۲۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۳۱

طاهایی عنوان کرد:

وضعیت نمازخانه های بین راهی رستورانها اسفبار است

وضعیت نمازخانه های بین راهی رستورانها اسفبار است

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران با اشاره به بازدید اخیر خود از برخی رستوران های بین راهی استان ضمن تذکر به مدیرسازمان گردشگری اظهار داشت: وضعیت نمازخانه های بین راهی رستورانها اسفبار است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر طاهایی در جلسه شورای اداری استان مازندران در استانداری افزود: متاسفانه هنوز زیرساختهای حمل و نقلی برای توسعه گردشگری در مازندران نیز فراهم نیست.

وی خاطر نشان کرد: دپو و انباشت زباله ها در حاشیه جاده های شهرهای استان همچنان ذهن بنده را مخدوش کرده بنابراین فرمانداران باید برای زیباسازی حاشیه جاده ها فکری اساسی و سریع نمایند.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه وجود هزار و 200 بقعه و امامزاده در مازندران می تواند زمینه های جلب و جذب گردشگری مذهبی را در استان فراهم آورد، تصریح کرد: مازندران اشتهار به ولایتمداری دارد بنابراین مدیران ادارات مازندران نیز باید با عشق علی استانی زیبا، آباد و آزاد بسازند.

طاهایی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه فناوری اطلاعات در استان و تحقق دولت الکترونیک در دستگاه های اجرایی مازندران از مدیران خواست به منظور کاهش مراجعات مردم به ادارات خود را به این فناوری مجهز کنند.

وی همچنین با انتقاد از عدم مناسب سازی اماکن و فضاهای اداری برای جانبازان جامعه گفت: علیرغم وجود متولی برای رفع مشکل معلولان متاسفانه ادارات و اماکن عمومی و خصوصی ما برای این افراد آسیب پذیر جامعه هم مناسب سازی نشده است.

استاندار مازندران با اشاره به انتصاب فردی جانباز به عنوان مشاور خود جهت رفع امورات این فرزندان زنده انقلاب گفت: همه دستگاه های اجرایی استان موظف به همکاری با مشاور استاندار در امور جانبازان برای رفع مشکلات آنان هستند.

وی با بیان اینکه جمعیت قابل ملاحظه ای از افراد جامعه دارای معلولیت جسمی و حرکتی هستند، افزود: دستگاه ها به منظور رعایت حقوق این قشر از جامعه شرایط و پیش بینی های لازم در طراحی فضاهای محیطی و معماری ساختمان ها برای افزایش توانمندی و قابلیت بهتر در انجام فعالیت های روزمره آنان صورت دهند.

به گفته طاهایی، از این پس در کلیه طرح های معماری، شهرسازی، شهرک سازی و مجتمعهای اداری، مسکونی و تجاری که توسط دستگاه های دولتی و بخش خصوصی و شهرداری ها تهیه و اجرایی می شود تمهیدات مناسب و لازم برای تسهیل حرکت معلولین و مناسب سازی فضاهای  دسترسی پیش بینی نمایند.

وی خاطر نشان کرد: شهرداریها و مراجع صدور پروانه موظفند قبل از صدورمجوز احداث بنا و همچنین در زمان صدور پایان کار برای آن دسته از ساختمانها و اماکن عمومی و اداری استانداردهای لازم مربوط به حقوق معلولان را کنترل و در صورتی که این موارد را رعایت نکردند از صدور مجوز پایان کار و یا پروانه بهره برداری آنان خودداری نمایند.

طاهایی تاکید کرد: با مسئولیت و هماهنگی سازمان بهزیستی، کارشناسان مسکن و شهرسازی و دفتر فنی استانداری و شهرداری های مربوطه با بازدید میدانی از نقاط پرتردد معابر شهری و همچنین ساختمان های اداری و عمومی، چگونگی مناسب سازی فضاهای مذکور برای تسهیل در رفت و آمد معلولین را بررسی و ارزیابی و گزارش لازم ارائه دهند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هیچ رابطه حقوقی با بدنه دولت برای انتصاب در سمت استانداری مازندران و سمتهای قبلی پس از انقلاب ندارم افزود: خدمت بنده به مردم صرفا در راستای رضای خدا، اطلاعت از رهبری و پیروزی از دستورات رئیس جمهوری بوده است.

بیستمین استاندار مازندران با اشاره به اینکه هنوز زیرساخت های استان در بخش های مختلف فراهم نیست از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا کار برای مردم را به دیده منت نگاه نکنند و همواره برای تعالی و آبادانی استان، منطقه و کشور خود از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

در این جلسه ضمن تقدیر از مدیران کل برتر فعال در امر ترویج فرهنگ نماز، یکی از جانبازان 70 درصد جنگ تحمیلی به ابتکار استاندار مازندران برای نخستین بار در جلسه شورای اداری استان حضور یافت و به بیان خاطراتی از دوران جنگ پرداخت و همچنین مدیران را به خدمت رسانی صادقانه تر دعوت کرد.

در این مراسم تعدادی از مدیران تازه انتصاب شده برای اعضای شورای اداری مازندران معرفی شدند.

کد خبر 1002388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha