به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت تعاون، عبدالمجید غریب رضا هدف از تشکیل تعاونیهای فراگیر ملی را توسعه تعاون، افزایش درآمد خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی، کمیته امداد و اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: در جهت تشکیل این نوع تعاونیها به لحاظ تعداد با محدودیت مواجه نیستیم زیرا تعداد تعاونیهای نوع فراگیر بستگی به درخواست مردم دارد.
معاون نظارت و توسعه تعاونی های وزارت تعاون با بیان اینکه این تعاونی ها در راستای ایجاد اشتغال در دستور کار قرار دارند، اظهار داشت: علاوه بر مزیتهای مندرج در ماده 9 و تبصره های ذیل آن در اصل 44 که برای کلیه شرکتهای تعاونی تعریف شده به استناد ماده 29 قانون مذکور، شرکتهای تعاونی فراگیر ملی از اختصاص 30 درصد از درآمدهای حاصل از واگذاریها شامل تخفیفهای ماده 34 قانون اصل 44 برخوردار خواهند شد.
وی افزود: تعاونیهای فراگیر ملی به منظور تحکیم زیرساختهای اقتصادی کشور، حمایت از خانوارهای کم بضاعت و افزایش اشتغال ایجاد می شوند.
گفتنی است، نشست تشکیل تعاونیهای فراگیر ملی با حضور با حضور رئیس سازمان شیلات، مسئولان وزارت تعاون و جمعی از مدیران تعاونی های صیادی برگزار شد.
نظر شما