دکتر مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: با توجه به سهولت دسترسی به انواع چاقوهای خطرناک در شکلهای مختلف مانند قمه، قداره، شمشیر سامورایی و انواع دیگر آنها که به راحتی در کنار خیابانها خرید و فروش می شود همراه داشتن چاقو در بین برخی از جوانها به وسیله ای برای برتری جویی تبدیل شده است.
این محقق و استاد دانشگاه تاکید کرد: از آنجا که دارندگان اینگونه ابزار خطرناک نوعی شجاعت در خود احساس کرده و همین تفکر نادرست به آنها نوعی از قدرت کاذب را می بخشد در 85 درصد از قتلها می توان این سلاح خطرناک را مشاهده کرد.
به گفته ابهری سهم بقیه ابزار کشنده و سایر شکلهای قتل در مقایسه با گستره سلاح سرد بسیار ناچیز بوده و لازم است برای جلوگیری از این وضعیت آنها اقداماتی صورت گیرد و قوانینی نیز وضع شود.
این آسیب شناس علوم اجتماعی افزود: وضع قوانین و تشدید قوانین گذشته برای عرضه کنندگان چاقوهای غیر متعارف و خطرناک و پیشگیری از نمایش عمومی آنها و همچنین اطلاع رسانی به نوجوانان و جوانان در معرض خطرات از جمله اقداماتی است که باید صورت گیرد.
به گفته این متخصص علوم رفتاری درخواست از خانواده ها برای کنترل نامحسوس و غیر مستقیم فرزندان و قرار گرفتن آنها در جایگاه دوست و مشاور و بذر دوستی و محبت به جای قهر و تنبیه، همچنین ممانعت از گسترش خشونت از طریق فیلمها در شکلها و موضوعات مختلف می تواند از خطرات تهیه و حمل این وسیله خطرناک و خشن جلوگیری کند.
نظر شما