به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جعفر عطارباشی ظهر دوشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس ماده 94 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، از این پس، پایش بهداشتی کلیه خودروهای مذکور توسط شرکتهای ممیزی و دارای پروانه از این اداره کل انجام و در صورت احراز شرایط لازم نسبت به ارائه تائیدیه بهداشتی ارائه می شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در ادامه اجرای این قانون، علاوه بر خودروهای یادشده، کلیه واحدهای موضوع آئین نامه، شامل واحدهای پرورش دام، واحدهای قصابی، مرغ و ماهی فروشی، عرضه شیر و عسل و ... و همچنین واحدهای نگهداری فرآورده های خام دامی از قبیل آشپزخانه ها، رستورانها موظف به اخذ تائیدیه بهداشتی از این شرکتها هستند و شرکتهای ممیزی بر اساس درخواست صاحبان واحدها نسبت به بازدید و ممیزی بهداشتی و اعلام نواقص به متقاضی مبادرت کرده و در صورت لزوم با بازدیدهای مکرر و حصول اطمینان از تطبیق وضعیت واحدها با معیارهای بهداشتی دامپزشکی، تائیدیه بهداشتی را صادر مینمایند.
وی این اقدام را گامی در جهت ارتقای بهداشت عمومی و رعایت حقوق مصرف کننده برای انتخاب محل تهیه فرآورده های خام دامی و در راستای تامین امنیت غذایی و سلامت شهروندان دانست و افزود: در صورت عدم رفع نواقص اعلام شده از سوی شرکت های ممیزی، با واحدهای خاطی برخورد قانونی شده و اداره کل دامپزشکی استان مبادرت به تعطیلی واحد یادشده خواهد کرد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی گفت: واحدهایی که موفق به دریافت این تائیدیه شوند مجاز خواهند بود نسبت به درج عبارت دارای تائیدیه بهداشتی دامپزشکی در تابلوی واحد خود اقدام نمایند و واحدهای یادشده ضمن نصب این گواهی در محل دید عموم، به عنوان اماکن مورد تائید دامپزشکی به مردم معرفی خواهند شد.
نظر شما