منوچهر بهمنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری نشست دو هفته قبل حاجی بابایی و سعیدلو گفت: در آن جلسه مقرر شد که کارگروهی 10 نفره از سازمان تربیت بدنی و اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش تشکیل شود تا زمینه همکاریهای فی ما بین مشخص گردد.
مدیرکل اداره تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش افزود: طی این مدت توانسته ایم 6 سرفصل را برای همکاریهای مشترک مشخص کنیم که نسخه نهایی آن را در اختیار وزیر آموزش و پرورش قرار داده ایم.
ورزش همگانی و نحوه همکاری با فدراسیونها
بهمنی، اولین سرفصل همکاریهای فی ما بین آموزش و پرورش و سازمان تربیت بدنی را گسترش ورزش همگانی خواند و افزود: تبیین نظام استعدادیابی و نقش آموزش و پرورش در این عرصه از مواردی است که باید در این کارگروه مطرح شود چرا که خاستگاه عمده تیمهای نونهالان، نوجوانان و جوانان ملی آموزش و پرورش است و فدارسیونها بهره لازم را از آن می برند.
بهمنی با بیان اینکه توسعه و تجهیز فضاهای ورزشی از دیگر سرفصلهایی است که باید در کارگروه مشترک به آن پرداخت، اظهارکرد: نحوه همکاری آموزش و پرورش با فدارسیونهای ورزشی نیز در دستور کار این جلسه قرار خواهد گرفت چرا که معتقدیم باید نوع روابط ما با فدارسیونها تعیین تکلیف شود.
ضمانت اجرایی تفاهم نامه های سازمانی
پیش از این نیز در زمان وزارت فرشیدی و علی احمدی، اداره کل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با سازمان تربیت بدنی قراردادهای زیادی را جهت همکاری به امضا رساندند که به دلیل کمبود منابع مالی، عدم تمایل سازمان تربیت بدنی و... به اجرا نرسید.
مدیرکل اداره تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در این رابطه گفت: ضمانت اجرایی این همکاریها تنها تصویب آنها در شورای عالی آموزش و پرورش و یا هئیت دولت است ضمن اینکه هم اکنون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان تربیت بدنی اعتقاد شدیدی به همکاریهای فی ما بین دارند.
بهمنی، حضور حاجی بابایی در راس وزارت آموزش و پرورش را فرصتی مغتنم برای ورزش دانش آموزی خواند و گفت: همین که وزیر، قائم مقامی را در امور ورزشی برای خود تعیین می کند یعنی برای آن ارزش قائل است. همچنین حاج بابایی عنوان کرده است که در صورت ارائه برنامه های مناسب و دقیق مشکلات اعتبارات را حل خواهد کرد.
نظر شما