به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، در حالیکه رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان در حال ارائه توضیحاتی درباره سهم هر شهرستان از اعتبارات نوسازی بافت های فرسوده روستایی بود که فرماندار کوهدشت در ابتدا با انتقاد از روند توزیع اعتبارات شروع به سخن گفتن کرد.
سیروس ابراهیمی با تاکید بر اینکه دستور کار این جلسه به وی داده نشده است، عنوان کرد: اگر دستور کار جلسه به ما گفته می شد من با اطلاعات کامل به این جلسه می آمدم و مشخص می شد که بر اساس چه شاخصی سهم شهرستانهای از تسهیلات نوسازی بافت های روستایی مشخص شده است.
وی با تاکید بر اینکه وقتی ما دستور کار جلسه را نمی دانیم اصلا برای چه باید به این جلسه دعوت شویم، گقت: اصلا ما برای تصویب چه موضوعی به این جلسه دعوت شده ایم؟
در حالیکه فرماندار کوهدشت در حال انتقاد شدید از روند جلسه بود یکی از حاضران به وی یادآور شد که فرمانداران عضو شورای برنامه ریزی نیستند!
این اظهار نظر موجب برآشفتن سیروس ابراهیمی شد تا عنوان کند که اگر ما عضو این شورا نیستیم اصلا نباید ما را دعوت کنند و ما هم از این به بعد نمی آئیم و در شهرستان می مانیم تا کارهای مردم را انجام دهیم!
سیروس ابراهیمی که به شدت از روند کار جلسه انتقاد داشت، گفت: اگر عضو نیستیم که نباید دعوت شویم، ولی اگر عضو این شورا هستیم که باید حداقل دستور کار جلسه را بدانیم تا بتوانیم از حق شهرستان خود دفاع کنیم.
وی با انتقاد از روند توزیع اعتبارات در میان شهرستانهای استان، خاطر نشان کرد: 50 درصد خشکسالی استان لرستان در شهرستان کوهدشت رخ داده است ولی تنها یک دهم اعتبارات خشکسالی در اختیار این شهرستان قرار گرفت.
فرماندار کوهدشت با انتقاد از نحوه تعیین سهم شهرستانها از توزیع اعتبارات مسکن روستایی، گفت: در برخی شهرستانهای لرستان به واسطه زلزله 90 درصد بافت روستایی بهسازی شده است ولی به آنها سهمی بیشتر از شهرستانهایی که از تسهیلات بهسازی بافت روستایی برخوردار نشده اند داده شده است.
ابراهیمی با طرح این سوال که "آیا برخوردار بودن یا نبودن در روند توزیع تسهیلات و اعتبارات در نظر گرفته نمی شود؟"، بیان داشت: متاسفانه چون ما به عنوان فرماندار یک شهرستان "کور" به جلسه می آئیم مجبوریم حرف شما را تایید کنیم و دستهایمان را "بالا" ببریم!
به هر حال به نظر می رسد تخصیص اعتبارات به عنوان زیرساخت ایجاد پروژه ها در هر شهرستان باید با همکاری و هماهنگی فرمانداران به عنوان مدیران ارشد در هر شهرستان انجام گیرد و نظرات و دفاعیات فرمانداران نیز در این حوزه مد نظر قرار گرفته شود.
از سوی دیگر برگزاری جلسات بدون اعلام دستور کار موجب تشکیل جلساتی سرد و بدون ایده و از سوی دیگر تصویب مصوبات غیر کارشناسی و بدون پشتوانه لازم می شود که این امر به طور قطع در کاربردی شدن مصوبات هر کارگروه تاثیر مستقیم دارد.
اعلام دستور کار جلسات اگرچه موضوعی شاید کوچک تلقی شود ولی همین موضوع به ظاهر پیش پا افتاده می تواند زمینه ساز ایجاد "خلاقیت" و "نوآوری" در ساختار کاری هر کارگروه و جلسه شود و در نهایت بحث و تبادل نظر منجر به اتخاذ بهترین تصمیم از میان ایده های مطرح شده خواهد شد.
نظر شما