به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدرضا افشار عصر یکشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از این طرح افزود: برای تکمیل این طرح ملی 20 میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است و تاکنون این طرح 86 درصد رشد فیزیکی دارد.
وی اظهار داشت: این طرح تا فصل خرید سال بعد در خرداد ماه به بهره برداری می رسد و در صورت بهره برداری جایگاه امنی برای نگهداری گندم در شرایط بهداشتی فراهم می شود.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان 130 هزار نفری علی آباد کتول تابحال فاقد مکان نگهداری گندم در شرایط استاندارد و بهداشتی است و با توجه به موقعیت شهرستان و تولید 100 هزار تن گندم در شهرستان این کمبود حس می شود.
به گفته افشار، راه اندازی سیلوی گندم فاضل آباد موجب ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم تعداد زیادی می شود و با راه اندازی آن مشکلی در زمینه ذخیره سازی آرد و گندم نخواهیم داشت.
رئیس اداره غله شهرستان علی آباد کتول بیان داشت: این طرح دارای 12 هکتار عرصه، شش کندوی پنج هزار تنی است که هر کندو 350 متر برج ، 900 متر مربع بخش اداری، 600 متر بخش تخلیه و 560 متر مربع فضا دارد.
وی یادآور شد: بخشی از تجهیزات کندوها از شرکت کپلروبر برزیل وارد شده و بقیه داخلی است و مزیت این کندوها سریع بودن عملیات اجرایی با هزینه پایین، قابلیت جابجایی مدرن تر و بهداشتی تر و تنظیم کامپیوتری است.
ساخت سیلوی 30 هزار تنی فاضل آباد از سال 84 آغاز شده است.
نظر شما