محمد شریفی مقدم با اشاره به تعریف بیش از 400 نوع خدمت در قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به خبرنگار مهر گفت: گروه انحصار طلب می داند که ممکن است اجرای این قانون بر میزان درآمد پزشکان تاثیرگذار باشد.
این اظهارات در حالی از سوی شریفی مقدم مطرح می شود که طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری در تاریخ 13/4/86 در صحن مجلس شورای اسلامی با تصویب اکثریت آراء نمایندگان به صورت قانون در آمد و برای تهیه آیین نامه اجرایی به دولت ابلاغ شد.
شریفی مقدم با عنوان این مطلب که حدود دو سال از زمان تعیین شده برای اجرای قانونی تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد، افزود: دولت از زمان ابلاغ این قانون 6 ماه فرصت داشت که آیین نامه اجرایی آن را تهیه کند که با این حساب باید از بهمن 86 اجرایی می شد.
با ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که طی آن بیش از 400 نوع خدمت (تخصصی و عمومی) برای پرستاران تعریف شده است، باعث می شود با پرداخت هزینه آن خدمات، پرستاران از انگیزه دو چندان برای خدمت بیشتر به بیماران برخوردار شوند.
دبیرکل خانه پرستار با انتقاد از احاطه جریان پزشک سالار بر بدنه وزارت بهداشت گفت: در بحث کارانه نیز شاهد هستیم که بیش از 65 درصد کارانه ها مستقیما به جیب پزشکان عضو هیئت علمی می رود که این خود بیانگر تبعیض در توزیع درآمدها بین گروههای پزشکی و سایر کادر درمانی بیمارستانها است.
نظر شما