محسن پویا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با بیان اینکه از سال 84 تعداد شهرهای تحت پوشش شرکت آبفای استان از 38 شهر به 51 شهر افزایش یافته است، اظهارداشت: تعداد مشترکان نیز هم اکنون با 21 درصد رشد به 470 هزار اشتراک رسیده ضمن اینکه در تولید آب رقم 266 میلیون متر مکعب در سال 1384 اکنون به 355 میلیون متر مکعب افزایش یافته که گویای رشدی معادل 34 درصد در تولید آب است.
وی تاکید کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون متر مکعب آب ویژه مشترکان آبفای استان تولید می شود.
رئیس هئیت مدیره آبفای خوزستان همچنین به پدیده خشکسالی در چند سال اخیر در سطح کشور و به خصوص استان خوزستان اشاره کرد و گفت: بر اساس اطلاعات ارائه شده اثرات خشکسالی در خوزستان در 70 سال گذشته بی سابقه است.
پویا افزود: با توجه به اثرات این پدیده بر منابع آبی استان، شرکت آب و فاضلاب خوزستان اقدام به نصب بیش از 16 دستگاه آب شیرین کن صنعتی در سطح شهرهای استان کرد.
وی خاطرنشان کرد: در بعضی مواقع، مسئولان آبفای استان مجبور به تغییر محل منابع آبی و یا ایجاد منابع جدید آبی کردند تا از اثرات منفی خشکسالی بر آب شرب مردم استان جلوگیری شود.
رئیس هئیت مدیره آب و فاضلاب خوزستان همچنین در خصوص روند اجرای طرح ها و پروژه های مصوب در بخش آب و فاضلاب در سفر اول و دوم هیئت دولت به خوزستان گفت: در سفر اول هیئت دولت آبرسانی به شهرهای خرمشهر، آبادان و اروند کنار مصوب شد که با تامین منابع مالی این طرحها هم اکنون 90 درصد پیشرفت داشته است و در مراحل آخرین مراحل اجرایی قرار دارد.
پویا در ادامه با اشاره به سفر دوم هیئت دولت به خوزستان که سال گذشته انجام شد، گفت: این سفر سه مصوبه در بخش آب و فاضلاب خوزستان در پی داشت که شامل اجرای طرح فاضلاب در شهرهایی بود که شبکه فاضلاب ندارند که در حال حاضر مطالعات فاضلاب برای شهرهای مسجد سلیمان، هفتگل، باغملک، هندیجان، لالی و اروند کنار برای صدور مجوز اجرای طرح فاضلاب به کمیسیون ماده 32 ارائه شده ضمن اینکه مطالعات شبکه فاضلاب دیگر شهرهای استان نیز تکمیل شده است.
نظر شما