به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، حسن تاجیک ظهر دوشنبه در نشست بررسی توسعه آموزش عالی در استان افزود: با راه اندازی دانشکده گاز استان حدود چهار تا پنج هزار دانشجو پذیرش خواهند شد که جذب این تعداد دانشجو علاوه بر افزایش تعداد دانشجویان بومی موجب ارتقا دانش صنعت نفت و گاز کشور خواهد شد.
وی اظهار داشت: استان بوشهر استانی صنعتی در بخش نفت و گاز است و با تربیت نیروهای بومی این استان می توان سهم جوانان این استان در اشتغال پارس جنوبی افزایش داد.
رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به مشکلات آموزش عالی استان، گفت: مهمترین موضوعی که به آموزش عالی استان کمک می کند فراهم کردن زیرساختهای مراکز آموزش عالی است تا پس از آن ظرفیتهای لازم را برای افزایش پذیرش دانشجو فراهم شود.
رئیس پارک علوم و فناوری خلیج فارس نیز گفت: باید با برنامه ریزی لازم، مدون و صحیح بخشی از اعتبارات استانی را در بخش توسعه علمی و آموزشی هزینه کرد.
عبدالمجید مصلح با بیان اینکه معیار جامع برای ارزیابی توسعه آموزشی در بوشهر نداریم، افزود: در شرایط کنونی برای پروژههای عمرانی وقت و اعتبار اختصاص می یابد اما طرحهای علمی و پژوهشی در راستای توسعه آموزش عالی به فراموشی سپرده می شود.
وی خاطرنشان کرد: جهت توسعه منابع علمی، فناوری و انسانی در استان بوشهر سرمایه گذاری شود.
نظر شما