رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه باید نگاه جدیدتری به جنگلهای استان داشت تا حیات مردم گیلان به خطر نیفتد، افزود: با تحقیقات باید الگوی مناسبی برای اجرا انتخاب شود.
وی اظهار داشت: تفاوت و تضاد فکری بین ما و تشکلهای زیست محیطی وجود ندارد و هدف همه حفظ منابع طبیعی و توسعه جنگلهاست از این رو باید همکاری های مختلفی با یکدیگر داشت.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان گفت: گیلان بدون درخت و جنگل غیرقابل تصور بوده و طبیعت خود پاسخ تخریبهای انجام شده را از طریق حوادثی همچون سیل و رانش خواهد داد بنابراین کارها باید به شکلی انجام شود که مواهب خدادادی برای آیندگان به نحو شایسته ای باقی بماند.
وی تصریح کرد: نشان دادن فعالیتهای انجام شده در منابع طبیعی بسیار دشوار است زیرا طرحهای منابع طبیعی و آبخیزداری زمان بر بوده و نتایج آنها بین 10 تا 20 سال قابل رویت خواهد شد، بنابراین اطلاع رسانی و دادن آگاهی صحیحی به مردم بسیار حائز اهمیت است.
رحمانی گفت: منابع طبیعی یک دستگاه حاکمیتی و اجرایی است و این یک ویژگی منحصر به فرد در میان سایر دستگاه ها به شمار می رود، بنابراین گاهی در مباحث مدیریتی و اجرای برنامه های خود متضرر می شود.
وی به اجرای طرحهای مشترک به شکل پایلوت با تشکلهای غیردولتی مرتبط با منابع طبیعی تاکید و یادآور شد: از متخصصان و کارشناسان تشکلهای غیردولتی برای برنامه ریزی و بازدید از پروژه های مختلف منابع طبیعی و آبخیزداری استان دعوت کرد تا راهکارهای مناسبی برای رفع مشکلات ارائه شود.
نظر شما