۲۳ دی ۱۳۸۸، ۱۶:۲۵

موسی زاده:

23 هزار مدرس در دانشگاه علمی و کاربردی تدریس می کنند

23 هزار مدرس در دانشگاه علمی و کاربردی تدریس می کنند

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر هماهنگی واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور گفت: 23 هزار مدرس در این دانشگاه کار علم آموزی به 400 هزار دانشجو را در 30 واحد ستادی در سراسر کشور بر عهده دارند که این موضوع نشان از سهم بالای این دانشگاه در تولید علم است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمدحسین موسی زاده ظهر چهارشنبه در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی در اراک افزود: در سالهای اخیر این دانشگاه با افزایش فعـالیتهای علمی و آموزشی خود در حـوزه­ هـای مختلف افق­ های روشن ­تری را برای آینده ترسیم کرده است زیرا به دلیل اهمیت کیفیت و رعایت نیاز سنجی زمانی و مکانی و رعایت استانداردها توانسته ایم بسیاری از نیازهای آموزشی کشور را در رشته های مختلف تامین کنیم.

وی اضافه کرد: هم اینک این دانشگاه با 626 مرکز آموزشی فعال، بهره مندی از23 هزار مدرس و 400 هزار دانشجو در 700 رشته در حال فعالیت است که انتظار می رود با حمایتهای خوب صورت گرفته از این دانشگاه زمینه برای افزایش کمی و کیفی فعالیتهای آن در سراسر کشور فراهم شود.

موسی زاده ادامه داد: در بعد آموزشی، ساماندهی و اصلاح پذیرش دانشجو، تدوین 225 برنامه درسی علمی - کاربردی، جذب 16 هزار مدرس علمی - کاربردی و تالیف 383 عنوان کتاب درسی طی چهار سال گذشته، بخشی از عملکرد این دانشگاه بوده است.

مشاور رئیس و مدیر هماهنگی واحد های استانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور افزود: یکی از ارگان این نظام آموزشی برنامه ریزی درسی با استفاده از خبرگان صنعت و دانشگاهیان است و عناوین درسی این دانشگاه برابر با یک شغل است زیرا ارتقای دانش، مهارت و اشتغال از مهمترین شاخصه ها و اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است که در این راستا تاکنون اقدامات ارزنده ای برداشته شده است.

رئیس سابق دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی نیز گفت: این دانشگاه در سال 76 با پذیرش یکصد دانشجو در سه رشته در مرکز ماشین سازی اراک آغاز به کار کرده است.

سیدجعفر نظامدوست افزود: در حال حاضر 11هزار و 500 دانشجو در 17مرکز علمی و کاربردی استان مرکزی در 70 رشته کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند که با برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان ترم دوم سال تحصیلی جاری در 80 رشته کاردانی و کارشناسی دانشجو جذب خواهد شد و پیش بینی می شود در دوره های ترمی و پودمانی پنج هزار دانشجو جذب شود و جمعیت دانشجویی این دانشگاه تا پایان سال به 16هزار نفر افزایش یابد.

وی کسب عناوینی مانند دانشجوی نمونه و کارآفرین، مرکز نمونه کشوری، مبتکر جشنواره های فرهنگی و قرآنی را از جمله توفیقات این مراکز عنوان کرد.

کد خبر 1016843

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha