معاون روابط کار وزارت کار و امور اجتماعی در این خصوص که نمایندگان کارگران پیشنهادی مبنی بر افزایش بن کارگری در جبران دستمزدها را دنبال می کنند، اظهار داشت: بله، این مسئله قابل طرح است چون شورای عالی کار به نمایندگی از پرداخت کنندگان تصمیم می گیرد که یکی از گروههای عضو این شورا در سطح کشور، کانون عالی کارگران است.
"فریزر ما پر است"
نظری جلالی ادامه داد: به صورت کلی، شورای عالی کار چگونگی پرداخت بن کارگری در سال آینده را به بحث می گذارد. در حال حاضر نیز دستگاهها به برخی کارخانجات که درآمد بهتری دارند چندین برابر عدد و رقم فعلی هر چند ماه یکبار پرداخت می کنند به نحوی که در برخی مواقع کارگران حواله های خود را به فروش می رسانند و می گویند "فریزر ما پر است".
مدارا با بنگاههای ضعیف
وی خاطر نشان کرد: البته درباره واحدهایی هم که مشکل فروش و نقدینگی دارند باید با مدارا رفتار کرد و نمی توان فشاری بر آنها برای افزایش پرداختیها به نیروی کار وارد کرد. در تصمیم گیریها باید به نحوی عمل شود که بنگاهها بتوانند سرپا بمانند.
این مقام مسئول در وزارت کار تاکید کرد: هدف این است که کارگر کار خود را از دست ندهد و بتواند حداقل مزد را بگیرد و در راستای بهره وری، فروش و افزایش کمی و کیفی محصول به صورت "مزد منعطف"، درآمدهای دیگری نیز حاصل شود.
به گزارش مهر، با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و زمان تعیین حداقل دستمزد سال آینده بیش از 7 میلیون نفر کارگر، اخیرا نمایندگان کارگران عضو شورای عالی کار و همچنین برخی اعضای شوراهای اسلامی کار در اظهاراتی خواستار افزایش میزان بن ماهیانه کارگران برای جبران کسری دستمزدها شدند و برخی نیز رقمهایی را محاسبه و اعلام کردند.
نظر شما