به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، ابوطالب جلالی روز پجشنبه در بازدید از زندان گرگان افزود: از این مقدار 106 هزار ساعت آموزش در ندامتگاه گرگان و بفیه در گنبد به مددجویان ارایه و آموزش داده شده است.
وی اظهار داشت: تعهد این اداره کل برای آموزش مددجویان این مرکز در سال جاری 150 هزار و 666 ساعت است.
وی ضمن بیان اهمیت آموزش در ندامتگاهها، فراهم نمودن فرصتهای مهارت آموزی به منظور بهره مندی از زندگی پر بار و مشارکت در فعالیتهای اقتصادی برای زندانیان را یکی از اهداف اصلی این آموزشها عنوان کرد.
به گفته جلالی، رشته های برق ساختمان، تعمیر ماشینهای الکتریکی، پرورش قارچ دکمه ای، باغبان، کارگر فنی گاوداری صنعتی، پرورش دهنده گوسفند، پرورش دهنده ماهیان آکواریومی، قالیبافی، درودگری، معرق، تأسیسات، پرورش قارچ خوراکی، برق ساختمان، پیرایشگری، خبازی و آشپزی از جمله رشته های برگزار شده و یا در حال آموزش توسط این اداره کل در ندامتگاههاست.
وی درباره فواید کسب مهارتهای مختلف آموزشی و عملی توسط زندانیان افزود: فراهم آوردن ایجاد شرایط مناسب جهت دسترسی همه اقشار به ویژه زندانیان و ایجاد فرصت مجدد در ورود به فضای کسب و کار و رفع کانونهای خطر از دیگر اهداف آموزش در ندامتگاهها عنوان و زندان را محلی برای پرورش خلاقیت افراد است تا آنان پس از آموزش، آمادگی لازم جهت بازگشت به جامعه را بعنوان فردی مفید کسب نمایند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان، ارائه آموزشهای مهارتی فرصت مناسبی در جهت ترمیم کاستیهای تربیتی و آگاهیهای علمی، مهارتی و دانشی زندانیان دانست.
وی عنوان کرد: این اداره کل امیدوار است با ایجاد مهارتهای مختلف در افراد آسیب دیده اجتماعی بتواند نقش موثری در سوق دادن افراد به سمت هنجارهای پذیرفته شده با هدف کاهش آسیب های اجتماعی ایفا نماید.
نظر شما