۲۴ دی ۱۳۸۸، ۱۰:۵۴

پنج هزار دانش آموز دماوند در مدارسی ناامن به تحصیل مشغول هستند

پنج هزار دانش آموز دماوند در مدارسی ناامن به تحصیل مشغول هستند

استان تهران - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دماوند گفت: با توجه به شرایط خاص این منطقه پنج هزار دانش آموز شهرستان دماوند در مدارسی نا امن به تحصیل مشغول هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، شهرستان دماوند به جهت قرار گرفتن بر روی گسلی زلزله خیز، معابر و جاده های پرسانحه، بافتی قدیمی و گاه فرسوده، استقرار در مسیر سیلابها و کمبود منابع آب شرب همواره در زمره حادثه خیزترین مناطق استان تهران قرار داشته است.

موضوع حوادث طبیعی قابل بروز و بحرانهای تهدید کننده شهرستان دماوند و نیز راه کارهای کاهش صدمات جانی و مالی ناشی از آن  طی نشست کمیته بحران در محل کنفرانسهای فرمانداری این شهرستان و با حضور فرماندار، معاونان و مسئولان ستاد بحران استان تهران بعداز ظهر چهارشنبه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معضل کم آبی سرمنشا سایر بحرانهاست

فرماندار شهرستان دماوند در ابتدای این نشست با ابراز ناخشنودی از کاهش نزولات آسمانی اظهار داشت: کاهش نزولات آسمانی در این فصل از سال کمبود منابع آبی در فصول گرم را موجب می شود و بروز بحران فقدان آب بحرانهای جانبی دیگر را در پی خواهد داشت.

حسین معتمد نیا ادامه داد: علاوه بر کمبود آب شرب، معابر و جاده های نا امن و پرحادثه شهرستان دماوند نیز از بحرانهای اصلی و مخاطره آمیز محسوب شده که بدین ترتیب این دو معضل را می توان به عنوان دو بحران بارز در شهرستان دماوند برشمرد.

این مسئول نگاه ویژه به مناطق بحران خیز شهرستان دماوند را ضروری دانست و افزود: مسئولان شهرستان دماوند به لحاظ مدیریتی قابلیتهای لازم جهت برون روی از بحرانهای مختلف را داراست اما این امر کافی نیست چرا که مهار یا کاهش صدمات بحرانهای احتمالی نیازمند مساعدتهای اعتباراتی استانی است.

 تبدیل سوانح رانندگی شهرستان دماوند به بحران

بخشدار شهر رودهن نیز پیرامون حوادث رانندگی در شهرستان دماوند گفت: روزی نیست که سانحه ای در مناطق مختلف شهرستان دماوند به ویژه در پیچ مشهور و پر حادثه آبعلی رخ ندهد که آخرین مورد آن روز جمعه به وقوع پیوست و طی این تصادف دو تن از همشهریان جان خود را از دست داده و 9 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

سعید حاجی پور ادامه داد: مواردی از این دست بسیار روی داده و هیچ توجیهی برای به تعویق انداختن رفع این معضلات قابل پذیرش نیست از این رو تخصیص اعتبارات استانی به این امر مهم، ضروری است.

این مسئول با تاکید بر تسریع احداث کمربندی در بومهن و رودهن خاطرنشان کرد: نبود جاده کمربندی دراین دو شهر به معضل ترافیک دامن زده و اگر حادثه آتش سوزی در بومهن یا رودهن رخ دهد ماموران اطفا حریق، توان حضور به موقع در محل عملیات را نخواهند داشت.

حضور پنج هزار دانش آموز شهرستان دماوند در مدارس ناامن

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند حفظ امنیت آینده سازان را از مصادیق بارز رفع بحران دانست و افزود: تا چندی پیش تنها 10 درصد از مدارس شهرستان دماوند دارای استانداردهای امنیتی لازم و کافی بود.

محسن درویش بیان داشت: اما با تخصیص اعتبارات و مساعدت مسئولان در حال حاضر 50 درصد مدارس مقاوم سازی شده اند اما هنوز نیمی دیگر از این اماکن آموزشی که پنج هزار دانش آموز را در خود گنجانده به شکل غیر استاندارد و ناامن باقی مانده است.

این مسئول اظهار داشت: با توجه به زلزله خیز بودن شهرستان دماوند، حتی زمین لرزه ای کمتر از چهار ریشتر نیز می تواند خسارات جبران ناپذیری را بر خانواده های این شهرستان تحمیل کند.

همچنین در پایان این نشست موارد راهبردی دیگری نظیر احداث پارک اضطراری در شهرهای دماوند و رودهن و ساخت کانکسهای سبک با بنایی سریع نیز به عنوان پیشنهاد مطرح شد.

کد خبر 1017108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha