به گزارش خبرنگار مهر در قم، یکی از نمایندگان منتخبین دومین جشنواره علامه حلی که قبل از ظهر پنجشنبه در قم برگزار شد با قرائت بیانیه خود گفت: به منظور رونق امر پژوهش در بین طلاب جوان و به رسمیت شناخته شدن جشنواره به عنوان شاخص احراز استعداد علمی- پژوهشی در سطح حوزههای علمیه، لازمست دبیرخانه این جشنواره به صورت دائمی فعالیت کند.
محمد محسن مروجی طبسی با تاکید بر لزوم تشکیل شبکه سراسری پژوهشگران جوان حوزههای علمیه تصریح کرد: میتوان از طریق رسانههای مجازی مانند اینترنت و رسانههای نوشتاری و راه اندازی بانک اطلاعات تحقیقاتی طلاب جوان، راه حضور فعالتر در مجامع علمی را هموار نمائیم.
منتخب جشنواره اول و دوم علامه حلی در ادامه از تراکم برنامههای آموزشی و کافی نبودن سهم پژوهش در این برنامهها انتقاد کرد و افزود: ارزشیابی نمره محور، عدم توجه به استعدادهای پژوهشی از جمله مشکلات موجود و موانع باز دارنده در مسیر پژوهشگری طلاب جوان است.
منتخب دیگر جشنواره از کمبود منابع کتابخانهای، نارسایی خدمات پژوهشی، عدم استفاده از اساتید متناسب در حوزه پژوهش خواهران انتقاد کرد.
فاطمه شاکرین اظهار داشت: تقویت دفاتر پژوهشی و توسعه کارگروههای مناسب، همچنین گسترش شبکههای اینترنتی همگانی در ارائه خدمات به پژوهشگران بسیار مؤثر خواهد بود.
سید هادی صادقی نیز در ادامه از وجود دغدغه نسل سومی و فرزندان انقلاب برای مشارکت در مسائل کشور خبر داد و گفت: برای مسئولان، ملاک علمی بیشتر از ظرفیتها و استعدادهای پژوهشی دانشجوبان و طلبههای جوان اهمیت دارد.
قم - خبرگزاری مهر: برگزیدگان جشنواره علامه حلی با صدور بیانیههای جداگانهای خواستار ساماندهی نظام حمایتی و تشویقی طلاب جوان پژوهشگر شدند.
کد خبر 1017265
نظر شما