به گزارش خبرنگار مهر، وحید کاوه بعد از ظهر یکشنبه در جلسه بررسی وضعیت کشت برنج استان در بابلسر افزود: با توجه به بارندگی های مستمر که تا پایان آذر ماه سال جاری در استان بوده خوشبختانه با استقرار هوای مطلوب در روزهای پایانی کشت گندم در استان افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: تاپایان نیمه اول دی ماه سال جاری در سطح 29 هزار و 500 هکتار از اراضی کشت آبی و 24 هزار هکتار نیز کشت دیم انجام گرفته است.
کاوه افزود: وضعیت سبز گندم آبی در سطح 21 هزار هکتار از اراضی کشاورزی بوده که اکثرا در مرحله برگی و بخش کمی نیز در آغاز پنجه دهی هستند.
به گفته وی، سطوح سبز گندم نیز 19 هزارهکتار، بیمه گندم آبی در سطح 10 هزار و 671 هکتار و دیم در سطح پنج هزار و 942 هکتار است.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران گفت: سطوح طرح آرمانی و حفاظتی گندم در سطح چهار هزار هکتار از اراضی استان مازندران معادل چهار هزار هکتار به اتمام رسیده و با 16 شرکت خدمات مشاوره ای استان به میزان هزار و 475 میلیون ریال قرارداد انعقاد شده است.
وی بیان داشت: نظر به اتمام برداشت مزرعه الگویی شهرستان آمل، رقم ذرت سینگل کراس 540 که به عنوان کشت دوم مورد آزمایش قرار گرفته از عملکرد حدود 36 تن برخوردار بوده است.
به گفته کاوه، نکته قابل توجه در این بوده که در یک قطعه از مزرعه الگویی کودهای ریزمغذی مصرف و در مزرعه دیگر کودهای مذکور استفاده نشده است
وی بیان داشت: برای تأمین نهاده های مورد نیاز کشت علوفه بهاره از سوی این سازمان درخواست مقدار 140 تن بذر ذرت و 70 تن سورگوم به عمل آمده است.
نظر شما