به گزارش خبرگزاری مهر، حسین رحمانی نیا در نشست منطقه ای اتاقهای تعاون در شیراز گفت: مدیریت واردات و نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات رونق تولید، صیانت از ماشغل موجود، ایجاد فرصت های جدید شغلی و رقابتی شدن کالاهای تولیدی با مزیت صادراتی برای حضور در بازارهای هدف را به دنبال دارد.
عضو هیئت جذب سرمایه گذاری یکی از برنامه های مدیریت واردات را جذب سرمایه های خارجی و داخلی برای تولید آن دسته از کالاهای وارداتی مورد استقبال مردم در داخل کشور عنوان کرد.
رحمانی نیا افزایش بهره وری در تعاونی ها، بهره برداری ازتجارت الکترونیک، روزآمد نمودن فن آوری های مورد استفاده را از الزامات کاهش قیمت تمام شده کالاها دانست.
دبیر کل اتاق تعاون ایران درادامه بر نقش آفرینی بیشتر اتاق های تعاون از طریق خدمات مورد نیاز تاسیس شرکتهای تعاونی خدمات صادراتی، ایجاد مراکز خدمات بازاریابی و راهنمایی فارغ التحصیلان دانشگاهی برای مشارکت در فعالیت هایی که به لحاظ بازار داخلیو خارجی دارای مزیت هستند، تاکید کرد.
در این نشست دبیران اتاقهای تعاون استانها با ارائه گزارشی از پایش اجرای قانون سیاستهای کلی اصل 44 در استانها از روند کند واگذاری ها به بخش تعاون علیرغم صراحت قانون در خصوص واگذاری مدیریت بنگاه های اقتصادی دولتی به تشکلهای تعاونی ابراز گله مندی کردند.
دبیران اتاقهای تعاون همچنین در راستای اجرای بند (ح) ماده 9 قانون سیاستهای کلی اصل 44 خواستار حمایت هر چه بیشتر وزارت تعاون از پیش نویس اصلاحیه قانون بخش تعاونی که توسط اتاق تعاون با مشاور نخبگان و خبرگان این بخش تهیه شده است شدند.
نظر شما